GAZİANTEP FK NASIL YÖNETİLECEK?

GAZİANTEP FK NASIL YÖNETİLECEK?
GAZİANTEP FK NASIL YÖNETİLECEK?

GazişehirGaziantep'te iki farklı yönetim oluşturuldu. Ve herkesin kafasındaki soru işareti bu kulüp nasıl yönetilecek?


Spor Müdürümüz Mustafa Teke, Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü'nde oluşan iki farklı yönetimin nasıl çalışacağını araştırdı. Gaziantep Futbol Kulübü A.Ş.'de ayrı bir yönetim Gaziantep Futbol Kulübü Derneği'nde ise ayrı bir yönetim oluşturuldu. Peki, bu iki yönetim arasındaki fark nedir? İşte ayrıntıları'¦

Önceki gün yapılan olağanüstü kongre sonrasında isim değişikliği resmiyet kazanırken Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü'nden Gazişehir ismi kaldırıldı. Gaziantep Futbol Kulübü A.Ş. olarak yoluna devam edecek olan Kırmızı-Siyahlı takımda, yönetimin çalışma koşulları da belli oldu. Sizler için yönetimin çalışma şartlarını araştırdık ve paylaşıyoruz'¦

FUTBOL BRANŞI A.Ş.'YE BAĞLI
Adil Konukoğlu'nun görevi bırakmasından sonra başrağı devralan Mehmet Büyükekşi ve ekibi, kolları sıvadı. Daha önce şirketi devrelan Büyükekşi ve yönetimi önceki gün ise olağanüstü kongre ise derneği devraldı. Gaziantep Futbol Kulübü A.Ş.'de futbol branşı olacak. Ve bu şirkette 17 yönetici yer alacak. Bu 17 yöneticiden 7'si faal durumda olacak. Mehmet Büyükekşi başkanlığındaki A.Ş. yönetimi A takım ve alt yapıyla birebir ilgilenecekler.

DERNEKTE SADECE BASKETBOL VAR
Gaziantep Futbol Kulübü A.Ş.'de futbol branşları yer alacak ve dernekte ise şu anda sadece Tekerlekli Basketbol Kulübü yer alıyor. İki farklı yönetim kurulu oluşurken A.Ş. yönetimi futbolla ve aynı zamanda dernek faaliyetleriyle ilgilenecek. Gaziantep Futbol Kulübü Derneği'ne kısa sürede Gaziantep Basketbol takımınında bağlanması beklenirken basketçilerin Kulüp Başkanlığına Cengiz Şimşek devam edecek.

YÖNETİM NASIL ÇALIŞACAK?
Tüm bunlar bir tarafa mevcut yönetim şekli nasıl olacak? işte ayrıntılar'¦ Gaziantep Futbol Kulübü Başkanlığına seçilen Mehmet Büyükekşi ve ekibi işbaşına geçerken A.Ş. yönetimi ayrı olacak. 17 kişilik ekipten oluşan yönetim kurulunda 7 kişi faal olarak her hafta toplanacak ve görüş alış verişinde bulunacaklar. Diğer zamanlarda ise 17 kişilik A.Ş. yönetimi ayda bir toplantı yaparak faaliyetler hakkında toplantı yapacaklar. Dernek yönetiminin ise 3 ayda bir toplanarak bilgilendirilecek. Dernek yönetimi futbolla ilgili çalışma yapmayacak ve sadece Tekerlekli Basketbol takımıyla ilgilenecek. Mevcut icra kurulu ise hem dernek ile hemde A.Ş. ile yakından ilgilenecek.

7 KİŞİLİK EKİPTE KİMLER VAR?
Mehmet Büyükekşi yönetiminde oluşturulan 7 kişilik icra kurulu ekibinde Müslüm Özmen, Mahsum Altunkaya, Sedat Özdinç, Cengiz Şimşek, Yusuf Demsoy ve Gürkan Tural yer alıyor. Bu ekip her hafta bir araya gelerek görüş alış verişinde bulunacak. Ayda bir kez ise 17 kişilik icra kurulu ekibi toplanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.