BASKETBOL İPTAL Mİ EDİLİYOR?

BASKETBOL İPTAL Mİ EDİLİYOR?
Koronavirüs salgını nedeniyle Basketbolda da liglerin ertelenmesinden sonra gözler Federasyonun alacağı karara çevrildi. Nisan ayı içerisinde Bilim Kurulu ve Sağlık Bakanlığı ile toplantı yapacak olan Türkiye Basketbol Federasyonu, liglerle ilgili kesin kararını verecek. Bir çok yabancı oyuncunun gittiği basketbol liginin iptali söz konusu.

Türkiye Basketbol Federasyonu yönetimi kesin kararını Nisan ayı içinde yapacağı toplantı sonrasında açıklayacak. Bu konuda ihtimaller basketbol liginin şu anki haliyle Anadolu Efes’in şampiyon olarak tescil edilmesi ya da bu sezonun hiç oynanmamış kabul edilmesi yönünde karar çıkması arasında en kuvvetliler olarak bulunuyor. Ligin iptal edilmesi için 16 kulüp ortak karar verirken Federasyonun ise Bilim Kurulu ve Sağlık Bakanlığı ile yapacağı toplantıdan sonra kesin karar verilecek.
GAZİANTEP BASKET, İPTAL DEDİ
Koronavirüs nedeniyle liglerin ertelenmesinden sonra gözler Türkiye Basketbol Federasyonu’nun alacağı karara çevrildi. Liglerin iptal edilmesi için karar birliği oluşurken Gaziantep Basketbol takımıda liglerin iptali için başvurdu. Federasyonu’nun alacağı karar merakla beklenmeye başlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.