PANDEMİ SONRASINDA 1 KEZ YENİLDİ!

PANDEMİ SONRASINDA 1 KEZ YENİLDİ!
Gaziantep Futbol Kulübü, pandemi sonrasında bir kez mağlup oldu. Pandemi sonrasında çıktığı 19 maçtan 1 mağlubiyet alan Kırmızı-Siyahlı takım adeta tarih yazıyor. Beraberliklerin takımı olan Gaziantep FK, bu sezon ilk 10 haftada sadece Galatasaray’a mağlup oldu. Ardından oynadığı 9 maçta mağlup olmayan Kırmızı-Siyahlılar, namağlup yoluna devam ediyor.

Süper Lig’de 15 puanla 6. sırada yer alan Gaziantep Futbol Kulübü, tam 19 maçtır yenilmiyor. Teknik Direktör Marius Sumudica yönetiminde, namağlup yoluna devam eden Kırmızı-Siyahlı takımda gerek pandemi sonrasında oynanan 8 maçta gerekse bu sezon oynanan 11 maçta bir kez mağlubiyet alındı. Gaziantep Futbol Kulübü, sezon başında Galatasaray’a mağlup olurken ondan sonraki 9 maçta ise mağlubiyet almadı. Kupada da bir maçı kazanan Kırmızı-Siyahlı takım namağlup yoluna devam etti.

BU BÜYÜK BİR BAŞARI
Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, takımın gidişatından memnun olduğunu ve gurur duyduğunu kaydetti. Süper Lig’in 10. haftasında Yeni Malatyaspor ile 2-2 berabere kalarak namağlup seriye devam eden Gaziantep Futbol Kulübü’nde Başkan Mehmet Büyükekşi, “Süper Lig’deki hiçbir karşılaşmanın kolay olmadığının bilincindeyiz. Yüksek bütçeyle kurulan takımların bile deplasmanlarda puan almakta zorlandığı bir ligde bizim namağlup serimizi 11 maça çıkarmamız büyük bir başarıdır. Oynanan futbol ve alınan galibiyetten dolayı hem hocamızı hem de takımımızı tebrik ediyorum. Gösterdikleri performans ve ligde bulunduğumuz konumdan dolayı hepsiyle gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.