ALTINBAŞ'TAN YENİ 'ALL EYES ON YOU' KOLEKSİYONU

ALTINBAŞ'TAN YENİ 'ALL EYES ON YOU' KOLEKSİYONU
ALTINBAŞ'TAN YENİ 'ALL EYES ON YOU' KOLEKSİYONU

Yenilikçi ve estetik tasarımlarıyla göz dolduran Altınbaş, "Fatma Ana Eli" ve "Göz" figürü sembollerini günümüz modern anlayışı ile harmanladığı "All Eyes On You" koleksiyonunu kadınların beğenisine sunuyor.

Mücevher sektörünün lider markası Altınbaş, yüzük, bileklik, küpe, kolye ve Şahmeran'dan oluşan "All Eyes On You" ile şık ve göz alıcı koleksiyonlarına bir yenisini ekledi.

Yeni koleksiyon, "Fatma Ana Eli" ve "Göz Figürü" sembollerinin günümüz modern anlayışı ile harmanlanmasıyla oluşturuldu.

Gözler, dünya ile en özel temas noktaları olarak tüm ışığı üzerine toplayıp, içindeki güzelliği yansıtıyor, sonsuzluğun ışıltısı oluyor. Sembole dönüştüğünde ise bir koruyucu halini alan gözlerin, tarih boyunca, her şeyi gören ve bilen, koruyan ve kollayan olduğuna inanılıyor.

''Tüm gözler üzerinizde'' sloganı ile satışa sunulan koleksiyon, "Hayatının o özel anlarında, tüm bakışları üzerinde hissettiğinde, içindeki ışığı gözlerinle yansıt" mesajını veriyor.

Hz Muhammed'in kızı Hz. Fatma'nın bir hikâyesine dayanarak oluşturulan "Fatma Ana Eli" sembolünün de, tüm olumsuzluklara karşı dayanma gücü ve bereket getirdiğine inanılıyor.

Altınbaş'ın, 14 ayar pırlantadan oluşan yeni "All Eyes On You" koleksiyonuna, tüm mağazaları ve online satış sitesi altinbas.com'dan ulaşabilirsiniz. (

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.