FUTBOL GERİ DÖNÜYOR!

FUTBOL GERİ DÖNÜYOR!
FUTBOL GERİ DÖNÜYOR!

Süper Lig daha önce açıklandığı gibi 12 Haziran’da başlayacak… 7 kulüp oynanmasın diyor ama, bence futbolun oynanması lazım. Çünkü, nasıl fabrikalar çalışıyorsa, bankalar, devlet daireleri çalışıyorsa buranında bir sektör olarak görülüp futbol topunun orta sahaya konması gerektiğine inanıyorum. Nasıl olsa, maçlar seyircisiz oynanacak stadlar boş olacak. Taraftar olmadığına göre o zaman stadyumların daha sağlıklı olduğu inancındayım. Onun için ligin oynanması gerektiğini düşünüyorum.
Tabi futbolu hepimiz çok özledik. Futbolcular, teknik adamlar bu işi yakından takip edenler. Aslında herkesin yaşam tarzlarından birisi olan futbolun hayatımızda olması gerekiyor. Tabiki eskisi gibi olmayacak ama, en azından seyir açısından, pandemi sürecinde iyi olacaktır insanlarımıza.
O eski futbolu, o eski heyecanı belki bulamayabiliriz ama, en azından sektör haline dönüşen bu futbolun oynanması gerektiği inancındayım.
1 Haziran tarihinden itibaren kısım kısım normalleşme sürecinin başlayacağı ülkemizde, futbolunda 12 Haziran’da startı çok doğru bir karar. Bu kadar futbolcu, bu kadar personel ve teknik adam sahaya indiyse, herkes kendi önlemlerini alırsa oynanmasından doğal birşey olmayacaktır. Tabi ki, bazı kulüpler kendi menfaatleri için lig oynanması diyor. Aslında o takımların kimisi küme düşmekten korkuyor, kimileri bu sezonu kayıp yıl olarak görüyor. O nedenle, oynanmasın diyorlar. Bence, oynanmalı ve üstelik herkes hak ettiği yerde olmalı.
Gaziantep FK tarafından bakarsak, 32 puan ve 9. sırada aslında çok iyi. Ama, alt sıralara bakarsak henüz tehlike bitmiş değil. Kalan 8 maç çok önemli olduğunu bilerek hazırlanması gerekiyor. Sumudica ve ekibinin de takımı bu yönde hazırlayacaklarına inanıyorum…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.