Vali Gül'den yardım istediler! Yürek burkan hikaye

Vali Gül'den yardım istediler! Yürek burkan hikaye
Vali Gül'den yardım istediler! Yürek burkan hikaye

"Gaziantep'te "Ne vicdansız evlatlar var" dedirten bir olay yaşandı. 76 yaşındaki Hidayet Polat isimli yaşlı yatalak kadını Üniversite Hastanesi kapısına bırakan çocukları ortadan kayboldular. Tedavisi temamlanan kadının çaresizliğini gören vatandaşlar Vali Davut Gül'den yardım istediler."

Gaziantep'te 76 yaşındaki bir kadını çocukları Üniversite Hastanesi kapısına bırakıp kaçtılar. Rahatsızlığı nedeniyle konuşamayan çaresiz yatalak yatalak yaşlı kadına devletin himayesine alınması bekleniyor.

Ne vicdansız evlatlar var! Kimliği tesbit edilemeyen bir kişi 3 gün önce yatalak hasta ve konuşamayan 76 yaşındaki Hidayet Polat isimli annesini getirip Gaziantep Üniversitesi Hastanesinin acil servisi kapısı önüne bırakıp terk etti.

Acil Serviste görevli doktorların hasta kadını gerekli tedavileri yaptıktan sonra yakınlarına teslim etmek üzere bir türlü ulaşamadılar. Şahinbey Eğitim ve Araştırma hastanesi görevlileri yaşlı kadının vermiş olduğu telefonları aradılar fakat çocukları oldukları iddia edilen vicdansızlar bir türlü sahip çıkmadılar. Hastane yetkilileri Polis ve düşkünler evi yetkililerine bilgi vermelerine rağmen prosedür gereği 3 günden beri bir tür sorun çözülemedi.

Üniversite Hastanesi görevlileri yaşlı kadına çocuk gibi bakarak, gerekli tedavi, temizlik ve yemek ihtiyaçlarını karşılıyorlar fakat bunu gören vatandaşlar yatalak kadının yaşlı bakım evleri ve düşkünler evine yerleştirilmesi için Gaziantep Valisi Davut Gül'e çağrıda bulunarak "zavallı kadını devletin himayesine alınması için bir an önce prosedür yapılsın" dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.