Mayıs ayında Süper Lig'deyiz

Mayıs ayında Süper Lig'deyiz
Mayıs ayında Süper Lig'deyiz

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, yüreklere su serpti;

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Boluspor maçının bir kaza olduğunu ve geride kaldığını belirterek, son 4 maçta en iyi sonuçları alarak hedeflerine doğru ilerlemek istediklerini söyledi. Altıparmak, "Lige nasıl başladığın değil, nasıl bitirdiğin önemli. Biz Mayıs ayında Süper Lig'de olacağız" dedi.

Boluspor deplasmanından mağlubiyetle dönen Gazişehir Gaziantep'te ilk iki şansı biterken tek hedef Play-Off'tan Süper Lige çıkmak. Kırmızı-Siyahlı takımın hocası Mehmet Altıparmak, sezon sonunda Süper Lige çıkacaklarına inandığını söyledi. "Lige nasıl başladığın değil, nasıl bitirdiğin önemli" diyen Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, "Çok iyi bir ekibimiz var. Biz bu sezon Süper Lige çıkmak istiyoruz. Bunu başaracağımıza inanıyorum. Lig çok çetin geçiyor. Her takım her takımı yenebiliyor. Ama biz, kalan 4 final maçımıza bakıyoruz. Ben 4 değil 7 maçımız kaldı diyorum. 7 maç sonra bu şehir Süper Lig'de olacak. Ben buna inanıyorum" dedi.
Mehmet Altıparmak, ilk ikinin olmadığını dile getirerek, "Sonuçta dünyanın sonu değil, İlk ikiden çıkanda Play-Off'tan çıkanda Süper Lige çıkıyor. Biz Play-Off'ta başarılı olarak Süper Lige çıkacağız. Mayıs ayında Süper lig biletini bu şehre getireceğiz. Gaziantep'in çıkması gerekiyor. Camia olarak kenetlenerek bu önümüzdeki maçları çok iyi değerlendirmemiz gerekli" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.