27 NUMARANIN SAHİBİ GELDİ

27 NUMARANIN SAHİBİ GELDİ
Gaziantep Futbol Kulübü, Belçikalı Kevin Mirallas ile sözleşme imzaladı. Kevin Mirallas Gaziantep Futbol Kulübü'nde 27 numaralı formayı giyecek. Baklavayla tanışan ve 27 Numarayı da alan Kevin Mirallas, Gaziantep forması altında başarılı olmak istiyor.

Gaziantep Futbol Kulübü ile resmi sözleşme imzalayan Kevin Mirallas, Gaziantep'in plakası olan 27 numarayı giyecek. Sezon sonuna kadar Gaziantep FK ile anlaşma sağlayan Belçikalı oyuncunun doğum gününde imza atması dikkatlerden kaçmadı.

Belçika’nın Royal Antwerp takımı ile sözleşmesini karşılıklı fes eden 32 yaşındaki futbolcu Kevin Mirallas, Kırmızı – Siyahlılar ile anlaşma sağladı. Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi ile bir araya gelen Mirallas kendisini Gaziantep FK’lı yapan iki yıllık imzayı attı.

KEViN MiRALLAS KİMDİR?
5 Ekim 1987 tarihinde Belçika'nın Liege kentine dünyaya gelen Mirallas, futbola ülkesinin Standard Liege takımında başladı. Profesyonel futbol hayatına Fransa'nın Lille takımında adım atan yıldız oyuncu; Saint-Etienne, Olimpiakos, Everton ve Fiorentina formalarını da giydi.
Sezon başında bedelsiz olarak Royal Antwerp'e transfer olan 32 yaşındaki futbolcu, bu sezon takımıyla çıktığı 13 maçta 2 gol ve 2 asist üretti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.