YÖNETİMDEN BÜYÜK HATA...

YÖNETİMDEN BÜYÜK HATA...
Gaziantep Futbol Kulübü Teknik direktörü Marius Sumudica, 4 maç men cezası alırken en ağır cezayı oğlu Stefan aldı. Rumen teknik adam 1 yıl futboldan men edildi.

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik direktörü Marius Sumudica, 4 maç men cezası alırken en ağır cezayı oğlu Stefan aldı. Gaziantep Futbol Kulübü yönetiminin yaptığı bu hata pahalıya mal oldu. Sumudica’nın kendisi yetmez gibi birde oğlunu teknik ekibe dahil ederken, bunun üzerine birde kulübede yer alması Gaziantep adına kötü oldu.

PFDK CEZAYI KESTİ
Antalyaspor ile deplasmanda oynanan maçta yaşanan saha olayları nedeniyle Gaziantep Futbol Kulübü’ne ve teknik heyetine ağır ceza verilirken en ağırı Teknik direktör Marius Sumudica’nın oğlu Stefan Sumudica’ya oldu. PFDK’dan yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi; “Antalyaspor müsabakada GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. görevlisi MARIUS STEFAN SUMUDİCA'nın, teknik adam lisansı ve TFF'ye tescil edilmiş bir sözleşmesi bulunmaksızın müsabakalarda yardımcı antrenör olarak görevlendirilerek akredite edilmesinden dolayı Teknik Adamların Statüsü ve Çalışma Esasları Talimatı'nın 9/2. maddesi uyarınca 1 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına” karar verildi.

GAZİANTEP FK’YA 100 BİN TL CEZA
Teknik Direktör Sumudica’nın oğlunun lisansı ve sözleşmesi olmamasına rağmen teknik heyet gibi gösterilmesine ağır ceza verildi. PFDK, oğul Stefan’a 1yıl hak mahrumiyeti cezası verilirken kulübede para cezası kesildi. PFDK’dan yapılan açıklama şöyle; “Aynı müsabakadaGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.'nin, teknik adam lisansı ve TFF'ye tescil edilmiş bir sözleşmesi bulunmayan Marius Stefan Sumudica'nın, müsabakalarda yardımcı antrenör olarak görevlendirilerek akredite edilmesinden dolayı Teknik Adamların Statüsü ve Çalışma Esasları Talimatı'nın 9/2. maddesi uyarınca100.000.-TL PARA CEZASIile cezalandırılmasına” karar verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.