Hüseyin Eroğlu sürprizi!

Hüseyin Eroğlu sürprizi!
Fenerbahçe için ismi geçen TFF 1. Lig ekibi Altınordu’nun hocası Hüseyin Eroğlu’nun başka Süper Lig kulüplerinin de radarına girdiği öğrenildi. Koronavirüs sonrasında alt yapıya önem vermek isteyen kulüpler Altınordu’nun başarılı teknik direktörü Hüseyin Eroğlu’nun peşine düştü. Gaziantep Futbol Kulübü ise başarılı teknik adamın alt yapının başına getirmek üzere harekete geçti.

Fenerbahçe için ismi geçen TFF 1. Lig ekibi Altınordu’nun hocası Hüseyin Eroğlu’nun başka Süper Lig kulüplerinin de radarına girdiği öğrenildi. İzmir temsilcisinde 8’inci sezonunu geçiren 47 yaşındaki teknik adamla bir süredir Alanyaspor’un ciddi şekilde ilgilendiği ve Gaziantep FK’nın da devrede olduğu ifade edildi.
ALT YAPIDA DEĞİŞİM ZAMANI
Gaziantep Futbol Kulübü’nde mevcut alt yapı sorumlusu ve antrenörlerinden beklentilere cevap alınamazken yeni sezonda farklı bir proje hazırlanıyor. Mevcut alt yapı sorumlusunun sözleşmesi bu ay sonunda bitiyor. Yönetim yeni sözleşme yapmamayı planlarken yerine ise Altınordu’nun başarılı teknik direktörü Hüseyin Eroğlu’nu getirmek üzere harekete geçtiler.
TECRÜBELİ BİR İSİM ARANIYOR
Gaziantep Futbol Kulübü, alt yapı tesislerinde yenilikler ve büyük yatırımlar yapmasına rağmen beklentilere cevap alamadı. Bunun üzerine yeniden harekete geçen yönetim, Koronavirüs sonrasında alt yapıya büyük önem vermeye hazırlanıyor. Bu nedenle, tecrübeli ve alt yapı konusunda uzman olan bir teknik adamı takımın başına getirmek üzere harekete geçtiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.