ŞAHİNBEY İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ SUÇLULARA GÖZ AÇTIRMIYOR

ŞAHİNBEY İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ SUÇLULARA GÖZ AÇTIRMIYOR
ŞAHİNBEY İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ SUÇLULARA GÖZ AÇTIRMIYOR

Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce halkımızın daha güvenli, huzurlu ve rahat içerisinde yaşamasını temin etmek için aralıksız ve özverili olarak yürütülen çalışmalarda;

1- 25 Aralık Polis Merkezi Amirliği ekiplerimizce Ünaldı mahallesinde meydana gelen 'Otodan Hırsızlık" olayının firari şüphelileri R.U.B ve H.K. yapılan operasyonla yakalanarak adli makamlara sevk edildi.

2- 25 Aralık Polis Merkezi Amirliği ekiplerimizce Perilikaya mahallesinde meydana gelen " Açıktan Hırsızlık " olayının firari şüphelisi C.U. yapılan operasyonla yakalanarak adli makamlara sevk edildi.

3- Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü Mobil Park Ekibi ve Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerimizce Onur mahallesinde durumundan şüphelenilen V.K. isimli şüpheli şahsın yapılan üst aramasında ve ikametinde yapılan aramalarda; 4 adet alüminyum folyoya sarılı metamfetamin maddesi, 6 captagon ve ekstazy hap, 1 adet kâğıda sarılı esrar maddesi, bir adet hassas terazi, uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 2 bin 200 TL para, 4 adet kesici alet, 4 adet kurusıkıdan çevirme tabanca ve 3 adet şarjör ele geçirildi. Yasal işlemler sonrası adli makamlara sevk edilen şüpheli şahıs tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.