Gaziantep FK yeni bir seri peşinde

Gaziantep FK yeni bir seri peşinde
Gaziantep FK yeni bir seri peşinde

İlk 7 haftada 3 galibiyet 2 beraberlik alan ve 2 maçıda kaybeden Gaziantep Futbol Kulübü, milli maç arasından sonra yeni bir yenilmezlik serisi başlatmak istiyor. Kırmızı-Siyahlılar, Trabzonspor maçına hazırlanırken bu deplasmandan ise galibiyetle dönerek yeni bir galibiyet serisi başlatmayı hedefliyor.

Geride kalan sezon TFF 1. Lig play-off finalinde şampiyonluğa ulaşıp Süper Lig'e adını yazdıran Gaziantep FK, ligin ilk haftasında konuk olduğu Fenerbahçe'ye 5-0 yenilerek sezona kötü bir başlangıç yaptı. Kırmızı-siyahlı ekip buna karşın, ardından oynadığı 6 müsabakada 3 galibiyet ve 2 beraberlik elde ederek çabuk toparlandı.
Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası saındaki ilk maçta Gençlerbirliği'ni 4-1 yenen Gaziantep ekibi, 3. haftada konuk olduğu Demir Grup Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. Ardından evinde Beşiktaş'ı 3-2, rakip sahada Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup eden Gaziantep, Göztepe ile 1-1 berabere kaldı. Son olarak da ligin 7. haftasında Başakşehir'e 2-1 mağlup olan Gaziantep Fk, istikrarlı çıkışını bu maçla noktaladı.
Trabzonspor deplasmanında yeni bir seri başlatmak isteyen Gaziantep Futbol Kulübü, bu maçın hazırlıklarına devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.