İdeal Vücut İçin Karın Germe

İdeal Vücut İçin Karın Germe
İdeal Vücut İçin Karın Germe

Herkes tarafından arzulanan ideal vücut hatlarının oluşturulması için birçok kişide karın germe ameliyatına ihtiyaç duyulmaktadır. Özellikle doğum ve kilo alma dan sonra vücutta karın ve bel bölgesinde sarkıklıklar ve deformasyonlar meydana gelebilmektedir. Bu deformasyonları ortadan kaldırmak, güzel bir vücuda ulaşmak için etkili yol estetik operasyonlardır. Özellikle aşırı kilo kaybı ve hamilelik gibi durumlarda karın bölgesinde geri dönüşü olmayan sarkmalar oluşmaktadır. Karın germe ameliyatı karın bölgesindeki deri fazlalığı, yağlanma ve karın kaslarında gevşeklik problemlerini çözerek iyi bir görünüme ulaşmasını sağlayan ameliyattır.

Karın germe ameliyatı hakkında daha fazla bilgi için; https://www.candanmezili.com/vucut-estetigi/karin-germe/

Karın Germe Ameliyatını Kimler Yaptırır?

Karın germe ameliyatı dünya genelinde oldukça fazla talep gören özellikle kadınlar tarafından tercih edilen bir estetik operasyonudur. Kadınların hamilelikten sonra bu estetik müdahaleye daha çok ihtiyaç duydukları aşikârdır. Ancak erkek hastalar da fazla kilo kaybı sonrası karın bölgelerinde oluşan deformasyonları düzeltmek amacıyla karın germe ameliyatı yaptırabilmektedir.

Karın Germe Ameliyatı Nedir?

Karın germe ameliyatı bir diğer adıyla abdominoplasti işlemi, düz bir karın bölgesi isteyen hastalara uygulanan estetik operasyondur. Karın germe İzmir, bu operasyona ihtiyaç duyulmasında, öncelikli olarak kilo alıp verme ve hamilelik sonrası oluşan karın bölgesindeki sarkma ve çatlaklar etkili olmaktadır. Karın germe ameliyatı, bikini bölgesine gizlenebilecek şekilde açılan kesiler içerisinden girilerek fazlalık olan yağ alımının gerçeklemesi ve ardından karın derisinin gerginleştirilmesi şeklinde uygulanmaktadır. Karın germe İzmir, bu operasyon tek başına uygulanabildiği gibi liposuction gibi karın bölgesini düzenlemeye yönelik farklı işlemlerle bir arada da yapılabilmektedir. Önemli olan hastanın karın bölgesinde oluşan deformasyonların durumu ve ameliyat sonrası elde etmek istediği vücut görüntüsüdür. Karın germe İzmir, karın germe ameliyatı bazı durumlarda yalnızca belirli bir bölge üzerinde uygulanmaktadır. Bu işlemin adı mini-abdominoplasti olarak adlandırılır. Mini-abdominoplasti ameliyatları genellikle deride çok fazla sarkma meydana gelmemiş ve belirli bir bölgede deformasyon oluşmuş hastalar için tercih edilmektedir.

Ameliyat hakkında daha fazla bilgi için: https://www.candanmezili.com/karin-germe-ameliyati-hakkinda-her-sey/

Karın Germe Fiyatları

Karın germe ameliyatı tüm ve karın ve kısmi karın bölgesi olmak üzere iki farklı şekilde uygulanmaktadır. Karın germe fiyatları uygulanacak olan operasyon yöntemine, beraberinde liposuction yapılıp yapılmadığı eğer liposuction yapılacaksa hangi bölgelere yapıldığı, hastanede kalış süresine göre değişiklik gösterebilmektedir. Karın germe fiyatları hakkında net bilgiye sahip olmak için doktor muayenesi sonucu yapılacak olan işlemlere karar verilmesi gerekmektedir.

Ameliyat Riskleri için: https://www.candanmezili.com/karin-germe-ameliyati-riskleri-var-midir/

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.