Oğulcan'dan itiraf; iç sahada iyi değiliz

Oğulcan'dan itiraf; iç sahada iyi değiliz
Oğulcan'dan itiraf; iç sahada iyi değiliz

Gazişehir Gaziantep'in genç isimlerinden Oğulcan Çağlayan, iç saha maçlarında iyi oynamadıklarını söyledi. Önceki gün Beinsport'a konuk olan ve özel açıklamalarda bulunan Oğulcan, "Hedefimiz ilk ikiden Süper Lige çıkmak. İç saha maçlarında iyi değiliz" dedi.

Gazişehir Gaziantep'in kendi sahasında sıkıntısı bulunduğunu dile getiren Oğulcan Çağlayan, "Ligdeki en büyük sıkıntımız kendi sahamız. Deplasmanda daha başarılı bir takımız. Öncelikle kendi sanamızda oynadığımız maçlarda rakipler beraberliğe geliyor. Orada kiliti açmakta zorluk yaşıyoruz. Oyuncu profilimiz atağa uygun. Üç maçta aldığımız en büyük etken Kerim Avcı. Kilit açan oyuncu rolünde. İç sahada biraz daha kreatif oynamamız gerekiyor. Takım halinde birşeyler yapmamız lazım. Üç maç bize güven verdi. Bundan sonra sorun yaşayacağımızı sanmıyorum. Bu işi buraya kadar getirdik sonunu güzel bitireceğiz" dedi.
HEDEFİMİZ İLK İKİDEN ÇIKMAK
Gazişehir Gaziantep'in genç isimlerinden Oğulcan Çağlayan, ilk ikiden Süper Lige çıkmak istediklerini belirterek, "Gazişehir'in ciddi bir yatırım yaptığını belirten Çağlayan, "Kötü gidişat vardı ciddi yatırım yapılan bir camia. Beklenti olarak bunun altında kalmıştık. Üç maçı kazanıp aldığımız 9 puanla iyi konuma geldik. İlk hedefimiz play-off ta yerimizi sağlamlaştırmak. Sonra da maç maç bakmak. Futbolda herşey olabilir. Bir anda kendimizi 2. sırada olabiliriz. Başkan ilk 2'den çıkmak istiyor. İnşallah bu sene bize nasip olur" ifadesini kullandı.
MEHMET HOCA İLE BU İŞİ BAŞARACAĞIZ
Gazişehir'in Süper Lig hedefi bulunduğunu ve Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ile bunu başaracaklarını dile getiren Oğulcan Çağlayan, "İnşallah ilk 2'den Süper Lig'e çıkmak bize nasip olur. Bu sene hem hocamız Mehmet Altıparmak hem de ekibiyle bu işi başaracağımıza inanıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.