Kamil Ocak Stadyumu.!

Kamil Ocak Stadyumu.!
Kamil Ocak Stadyumu.!

Kamil Ocak ; Kırmızı ( Kan ) ve Siyah ( Yas ) tır.
Kamil Ocak ; 6417 şehitin simgesidir.
Kamil Ocak ; Şahinbey, Karayılan, Şehitkamildir.
Kamil Ocak ; 1969 yılında kurulan Gaziantepspor'un 51 yıllık mabedidir.
Kamil Ocak ; Roma, Lens, Groningen, Alaves, Zimbru, Maccabi gibi Avrupa destanlarının yazıldığı arenadır.
Kamil Ocak ; Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve diğer Anadolu takımlarının diz çöktüğü mekandır.
Kamil Ocak ; Saip, Abdülkadir ve Adil Konukoğlu'dur.
Kamil Ocak ; Koçero Talat Özkarslı'dır.
Kamil Ocak ; Sakıp Özberk, Hüseyin Kalpar, Mehmet Şahan, Nurullah Sağlam, Bünyamin Süral, Ali Güneş, İsmet Savcılıoğlu, Fatih Yılmaz, Erol Azgın, Faik Demir, Ömer Akyılmaz ve isimlerini buraya sığdıramadığım yüzlerce futbol emekçisinin yıllarını verdiği yerdir.
Kamil Ocak ; Kaleci Yaşar, Nurettin, Necmettin, Fatih Zambak, Küçük Turgut, Büyük Turgut, Hüseyin, Murat, Ahmet, Muammer'dir.
Kamil Ocak ; Ata Aksu, Mehmet Bacaksız, Karadayı, Ali Şahindal, Mecit Özdinç, Safcı Aziz, Kıllama, Mesto ve diğerleridir.
Kamil Ocak ; Celal Doğan'dır.
Kamil Ocak ; Asım Atmaz, Naci Topçuoğlu, Durmuş İşsever, Kamil Gereççi, İhsan Yıldırm, Ömer Aksoy, Bülent Mamatoğlu, Sermet Atay ve unutulmaz yöneticileridir.
Kamil Ocak ; Ramazan, Hasan Yiğit, Ayhan, Marcello, Osmair, Balalo, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Kemal Aslan, Erdal Güneş ve Mehmet Polat'tır.
Kısaca Eyfel Kulesi Paris için neyse Kamil Ocak Stadyumuda bu şehir için böyledir.
Fiziken bu stadı yıkıp üzerine ve altına her türlü inşaatı yapabilirsiniz ama ya gönüllerdeki 50 yıllık anıları, gözyaşlarını, hüznü, sevinci, şampiyonlukları, küme düşme acısını yıkabilirmisiniz, tarihini silebilirmisiniz....!
Onun için sadece naçizane benim değil, tüm şehrin isteği olarak hiç değilse, yeni yapılan staddan parayla, reklam karşılığı asılan o Kalyon tabelasını kaldırıp yerine Kamil Ocak ismini asın.
Böylece Kamil Ocak ve Saip Konukoğlu başta olmak üzere rahmete ulaşan tüm Gaziantep ve Gaziantepspor sevdalılarını mezarlarında sevindirirsiniz.
Unutmayın ;
Bunu yapmazsanız başta bu satırların yazarı olarak ben önümüzdeki sene o stadın bırakın basın trübününü, önünden dahi geçmem, bu takım için tek tuşa dokunmam. Bunu böyle düşünen yüzbinlerin olduğunudu bilin, unutmayın....!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.