5-0’dan toparlanmak kola değildi

5-0’dan toparlanmak kola değildi
Gaziantep Futbol Kulübü’nün yeni sezon için yeniden anlaştığı Furkan Soyalp, önemli açıklamalarda bulundu. Genç oyuncu, “Lige 5-0'lık mağlubiyetle başlayıp toparlamak kolay değildi ama başarılı bir sezon geçirdik” dedi.

YENİ ÇIKMIŞ TAKIM BAŞARILI OLDU
Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Gaziantep Futbol Kulübü’nde genç futbolcu Furkan Soyalp, yeni sezonla ilgili konuştu. Geride bıraktıkları sezonda başarılı olduklarını dile getiren Furkan Soyalp, “Gaziantep Futbol Kulübü geçen yıl Süper Lig’de ilk sezonu olmasına rağmen başarılı bir sezon geçirdi. Tabiki ilk sezon çıkan takımdan beklentiler biraz düşüktü ama biz bu beklentinin üzerine çıktık. Lige farklı bir yenilgiyle başlamamıza rağmen biz çabuk toparlandık. 5-0’lık yenilgi sonrasında toparlarmak kolay değildi biz bunu yaptık. Özellikle Pandemi döneminden sonra iyi bir performans sergiledik. Ligi ilk 10 içerisinde bitirdik. Aslında lige yeni çıkmış bir takım için önemli bir başarıydı. Bende elimden geldiğince takıma katkı sağlamaya çalıştım. Geçen yıl kiralık olarak forma giydim ama, bu sezon artık bu camianın bünyesindeyim” dedi.

ÖNÜMÜZDEKİ KAZANACAK ÇOK BAŞARI VAR
Kırmızı-Siyahlı takımın başarılı oyuncusu Furkan Soyalp, “Bu sezon daha farklı olacak. Pandeminden dolayı sezon biraz geç başlayacak. Kamp çok iyi geçti. Klasik olacak ama, kamp biraz yorucu geçiyor. Hazırlık maçları ise bizim için çok önemli. Hazırlık maçlarında 2’de 2 yaptık. İnşallah bu seri ligede yansıyacaktır. Çünkü, uzun süreçli bir lig olacak. Çok takımla mücadele edeceğiz. Alınacak her puanın önemli olduğunu düşünüyorum. Tarihte ilk kez 21 takımla bir lig olacak. Bu süreçte bizde bu tarihe bizde damga vurmak istiyoruz. Daha önümüzde çok başaracak işlerimiz olduğunu düşünüyorum” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.