Gaziantep'e sporda büyük yatırım

Gaziantep'e sporda büyük yatırım
Gaziantep'e sporda büyük yatırım

Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve milletvekilleri Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ile bir araya gelerek Gaziantep'e yapılacak olan spor salonları ile ilgili protokol imzalandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in Bakan Muharrem Kasapoğlu ziyaretine AK Parti Gaziantep Milletvekilleri ile Vali Davut Gül'de eşlik etti. Şahin ziyaret sonrası sosyal medya hesabı twitter üzerinden yaptığı açıklamada Proje kapsamında şehir merkezinde 10 adet spor salonu, 6 adet yüzme havuzu ve tüm ilçelere birer adet yüzme havuzu proje kapsamında tamamlanıp vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi.

GÜL: GAZi ŞEHRiMiZE HAYIRLI OLSUN

Başkan Fatma Şahin'in paylaşımına ek olarak bir paylaşımda Vali Davut Gül yaparken şu ifadelere yer verdi; "Bunlara ilave olarak; 10 spor salonu, 200 okula basket/voleybol sahası, salon sporlarının yapılacağı 8 salon protokolü valiliğimizle imzalandı. Semt sahaları için 127 milyonluk tesisleri şehrimize kazandırarak yatırım rekoru kıran bakanımıza sonsuz teşekkür ederim." dedi.

ŞAHiN: DAHA GüVENLi BiR GELECEK iÇiN...

Gaziantep'in her alanda iyi bir kent olması için çalışmalarını sürdüren Şahin, uzun zamandır spor alanında da bir dizi çalışmalar yapıyordu. Bu bağlamda, kent merkezinde ve taşra ilçelerinde en az birer yüzme havuz ile spor salonu yapmak istediklerini belirten Şahin, Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu ile görüşürek bu projelerini resmiyete çevirdi.

Her fırsatta2 milyon nüfuslu şehrin 750 bininin 18 yaş altında genç olduğunu belirten Şahin, bu açıdan bakıldığı zaman genç neslin spor ile daha güvenli bir geleceğe hazırlanması gerektiğini ifade ediyor.

Proje kapsamında şehir merkezinde 10 adet spor salonu, 6 adet yüzme havuzu ve tüm ilçelerde birer adet yüzme havuzu yapılarak vatandaşların hizmetinde sunulacak.

Toplamda 127 milyon TL proje değeri ile 23 adet kapalı yüzme havuzu ve spor salonu protokolünü imzalayan Şahin, proje yapımına bu yıl içinde başlanacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.