Korkunç olay! Tabancayla intihar etti

Korkunç olay! Tabancayla intihar etti
"Gaziantep'te anne ve babasının ayrılığına dayanamayan 14 yaşındaki ortaokul öğrencisi çocuk babasına ait tabancayla intihar ederek yaşamına son verdi."

İntihar olayı Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi Seyrantepe mahallesi C-15 Blok No:7 sayılı evde meydana geldi. C.Ö. isimli 14 yaşındaki orta okul son sınıfı öğrencisi çocuk uzman çavuş babası H. H.'ye ait tabancayla karın kısmına ateş ederek yaşamını kaybettiği öğrenildi.

Son dakika bilgilere göre, öğrenci çocuğun intiharının arkasındaki nedenin idialara göre, C.Ö.'nin anne ve babasının ayrı yaşaması nedeniyle pisikolajik sorunlar yaşadığı iddia edildi. Uzman çavuş H.H.'nin iş dönüşü alışveriş için markete gittiği ve dönüşünde çocuğunu kanlar içinde görünce durumu polis ve 112 sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler yaptıkları ilk incelemenin sonrasında 14 yaşındaki çocuğun hayatını kaybettiği öğrenildi.

Çocuk intiharı olayı ile ilgili polis çok yönlü araştırmasını sürdürürken, hayatını kaybeden C.Ö.'nün cenazesi otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.