Sözeri ve Altıparmak canlı yayında buluştu

Sözeri ve Altıparmak canlı yayında buluştu
Sözeri ve Altıparmak canlı yayında buluştu

Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak ve eski hocası Erkan Sözeri, TRT Spor'da yayınlanan Hedef Süper Lig programında bir araya geldiler. Cüneyt Ersen ve Hayri Ulgen'in sorularını yanıtlayan Altıparmak ve Erkan Sözeri, Gazişehir'i, şampiyonluğu, ligi ve taraftarları yorumladılar.

Salı akşamı canlı yayına katılan Mehmet Altıparmak ve Erkan Sözeri, Gazişehir Gaziantep'i ve taraftarları yorumladılar. Mehmet Altıparmak, "Başarı olursa taraftarımızın tribünleri dolduracağına inanıyorum. Denizlispor maçında en azından 15 bin kişiye oynayacağız" derken Gazişehir'in eski teknik direktörü Erkan Sözeri ise, "Gaziantep'in benim yanımda yer bambaşka. Geçen yıl yanımızda oldular. Ben zamanla tribünlerin dolacağına inanıyorum" diye konuştu.

Mehmet Altıparmak'ın canlı yayında söylediklerinden kesitler şöyle;

3-4 maç sonra bazı takımların yukarıya açılacağına inanıyorum. Seriyi yakalamak çok önemli. İnşallah biz bu seriyi yakalarız.Taraftarlar başarı olursa gelir. Gaziantep tribünleri yıllarca tıklım tıklımdı.

Bu ligin kalitesi ikinci yarı belli olur. Geçen sene de böyleydi bu sene de böyle. Bu ligin kalitesiz gibi söylenmesi Gençlerbirliği'nin böyle bir başlangıç yapmış olmasıdır."

Samsun Sakarya Kocaeli İzmir de Karşıyaka, Sarıyer biz futbol oynarken Süper ligdeydi. Sakaryaspor'un stadı yeni avantaj taraftarı avantajdır. Sakarya Samsun veya Sarıyer seneye bunlardan biri zaten 1.lige gelecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.