Gaziantep'te bir ilk!

Gaziantep'te bir ilk!
Gaziantep'te bir ilk!

MARKETİ GAZİANTEPLİLERE GETİRDİLER

Gaziantepli genç girişimciler, sanal market uygulamasıyla marketi Gazianteplilerin ayağına getirdi.

Gaziantep'te bir grup genç girişimci, hayata geçirdikleri sanal market uygulamasıyla önemli bir yeniliğe ve hizmete imza attı. www.marketsenin.com internet sitesi üzerinden sanal market hizmeti veren genç girişimciler adına açıklama yapan İş İnsanı Fırat Çil, "Gaziantep'te kısa süre önce hayata geçirdiğimiz Sanal market uygulamamız beklediğimizin üzerinde ilgi görüyor. Günün yoğunluğu içerisinde insanların ihtiyaç duyduğu ürünleri hızlı bir şekilde saat 8-24 arası bulundukları yere getiriyoruz. Bizim sloganımız "çayın demlenmeden siparişlerin kapında"

Sanal market uygulamasıyla Gazianteplilerin yoğunluk nedeniyle markete gidip burada zaman kaybetmelerinin önüne geçmeyi amaçladıklarını belirten Fırat Çil, "İnsanlar markete gitmeden www.marketsenin.com sitemizden siparişlerini verdiklerinde 15 - 30 dakika arasında siparişlerini kapılarına kadar götürüp, kendilerine ulaştırıyoruz. Böylelikle zamandan tasarruf etmiş olan Gaziantepliler, günlük diğer aktivitelerini de aksatmamış oluyorlar" diye konuştu. İş İnsanı Fırat Çil, "Uygulama gerçekten beklediğimizin üzerinde ilgi gördü ve inanılmaz bir talep var. Parkta oturan insanlardan yol kenarında telefonunun şarjı azalıp bizden şarj aleti isteyen insanlara kadar hizmet veriyoruz. Bizim yapmaya çalıştığımız şey insanların acil olarak ihtiyaç duyacağı bütün ürünleri müşterilerimize hızlı bir şekilde minimum sipariş tutarı olmadan iletmek. Şuan binin üzerinde bir ürün çeşidine sahibiz ve müşterilerimizin talebi doğrultusunda ürün çeşitliliğimizi daha da arttırmaktayız. Fiyat olarak da süpermarketlerle aynı denilebilecek bir fiyat uygulamamız var. Kampanyalarımızla ürün fiyatlarında indirimler yapıyoruz. Böylelikle Gaziantepli tüketiciye önemli fiyat avantajları ve fırsatları sunuyoruz" şeklinde konuştu.

ALIŞVERİŞ ALIŞKANLIĞINI DEĞİŞTİRİYORUZ

Hayata geçirdikleri bu uygulamanın Gaziantep için yeni ve büyük bir hizmet olduğunu dile getiren Çil, daha sonra şunları söyledi:

"Bu uygulama batının büyük illerinde var. Ancak bölgemizde yayılmış bir uygulama değil. İnsanların alışkanlıklarını değiştirmek için çaba harcıyoruz. Kullanan da çok memnun oluyor. Müşterilerimiz Markete gitmeyip evinin, işyerinin ve şahsi ihtiyaçlarını bu uygulama ile gerçekleştirmeye başladı . Zamanın kıymetli olduğu bir dönemde yaşıyoruz. O sebeple www.marketsenin.com sanal market uygulamasının Gazianteplilere önemli bir hizmet olduğunu düşünüyoruz. Bulunmaz bir nimet. Web sitesinden alternatifi olan yüzlerde ürün içerisinden siparişlerini verebiliyorlar. Akkent ve Emek Mahallelerinde iki büyük depomuz var. Verdikleri siparişler de en geç 30 dakika içerisinde kapısına ulaştırılıyor. Ciddi bir ekiple çalışıyoruz. Uygulamaya kullanıp, denemelerini tavsiye ediyoruz. Akabinde bu uygulamadan vazgeçemeyeceklerinin de garantisini verebiliriz."

TÜRKİYE'NİN MARKASI OLACAĞIZ

Gaziantep'te hayata geçirdikleri sanal market uygulamasını yakın zamanda bölge illerine taşımayı hedeflediklerini kaydeden Çil, "Bizim buradaki amacımız Gaziantep'te kalmak değil. Diğer illere de açılmayı amaçlıyoruz. İlk olarak Adana'ya açılacağız. Ardından diğer bölge illerine bu sanal market ağını genişleterek sadece Gaziantep değil, zamanla bölgenin ve Türkiye'nin markası olmayı hedefliyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.