İstanbul' Çıkış Arıyoruz

İstanbul' Çıkış Arıyoruz
İstanbul' Çıkış Arıyoruz

Ligin ikinci yarısına Denizlispor mağlubiyetiyle başlayan Gazişehir Gaziantep, İstanbul deplasmanında moral arıyor'¦

Şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü, deplasmanda İstanbulspor'a konuk oluyor. Bugün saat 16.00'da rakibiyle karşılaşacak olan Kırmızı-Siyahlı takım, bu maçı kazanarak hem moral bulmak hemde ligde yeniden yükselişe geçmek istiyor. Zorbay Küçük'ün

düdük çalacağı maç öncesinde Gazişehir'de sakat olan Yalçın ve Ahmet'in yanısıra kart cezalısı olan Del Valle ile Segbefia bu maçta görev alamayacak.

Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Denizlispor'a mağlup olarak şampiyonluk yolunda ağır yara alan Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü, İstanbulspor ile bugün deplasmanda oynayacağı maçı kazanarak yeniden çıkışa geçmek istiyor. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde çalışmalarını tamamlayan Gazişehir'de eksiklerin çok olması can sıkarken, herşeye rağmen bu deplasmandan üç puanla ayrılarak ligde yükselişe geçmek istiyorlar. Sarı kart cezalısı olan Del Valle ile Segbefia'nın yanısıra sakat olan Yalçın Kılınç ile Ahmet Kesim'in görev alamayacağı maçta yeni transferlerden Erhan Çelenk'in ilk onbirde sahaya çıkması gündemde.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.