SÜPER LİG MAÇLARI NEREDE OYNANACAK?

SÜPER LİG MAÇLARI NEREDE OYNANACAK?
Koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen liglerin ne zaman başlayacağı konusunda belirsizlik devam ederken Süper Lig'in büyük ihtimalle 12 Haziran'da start alacağı ve maçların normal olarak oynanacağı öğrenildi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Federasyon başkanlarının toplantısından sonra liglerin 12 Haziran'da başlaması kararlaştırıldı.

SÜREÇ NASIL OLACAK?
Süper Lig maçları ve diğer ligler için dün telekonferans sistemiyle Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Federasyon yetkilileri görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşmede liglerin 12 Haziran'da başlaması kararlaştırıldı. Bunun üzerine kulüpler de liglerin oynanmasına karar verdiler.

FEDERASYON BİLİM KURULUNA GİDECEK
Bakan Kasapoğlu ile yapılan görüşmeden sonra Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ve Kulüpler Birliği birlikte Bilim Kurulu ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüşecekler. Bilim kurulu maçların Haziran ayında başlamasına onay vermesi halinde kalan 8 maç 12 Haziran'dan sonra oynanmaya başlanacak.

MAÇLAR NEREDE OYNANACAK?
Süper Lig maçlarının ne zaman ve nerede oynanacağı konusu merak edilirken Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Federasyon başkanlarının toplantısından maçların tek şehir değil her takımın maçlarını kendi şehrinde ve stadında oynamaya devam etmesi kararlaştırıldı. Takımlar normal sezonda olduğu gibi maçlarını oynamaya devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.