İBRE ŞİRECİ’YE DÖNDÜ

İBRE ŞİRECİ’YE DÖNDÜ
OLAY SPOR’un dün gündeme getirdiği başkanlık konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

OLAY SPOR’un dün gündeme getirdiği başkanlık konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Gaziantep Futbol Kulübü’nde Mehmet Büyükekşi’nin bayrağı teslim etmeye hazırlandığı görülürken ismi başkanlık için gündeme gelen işadamı Ahmet Şireci’nin ağır bastığı görülüyor. Kırmızı-Siyahlı takımda sezon sonu yeni başkanın koltuğa oturması planlanırken Şireci’nin yanısıra koyu Fenerbahçeli olan, yönetimde de bulunan ünlü bir markanın sahibinin de ismi gündeme geldi.

Ligin bitimine 5 maç kala gelecek sezonu düşünmeye başlayan Gaziantep Futbol Kulübü’nde gözler Mehmet Büyükekşi’nin yerine kimin geleceğine çevrildi.

ŞİRECİ AĞIR BASIYOR
OLAY SPOR’un dün gündeme getirdiği Ahmet Şireci ismi üzerinde mutabakat sağlanması beklenirken son kararın ise Mehmet Büyükekşi ile Gaziantep Valisi Davut Gül’ün yapacağı görüşmeden sonra verileceği gelen bilgiler arasında. Mehmet Büyükekşi’nin sezon sonu kesin bırakacağı söylenirken Ahmet Şireci isminin ön plana çıktığı görülüyor.

ÜNLÜ FİRMA VE SAHİBİ KİM?
Gaziantep Futbol Kulübü başkanlığı için ismi geçen ünlü bir firmanın sahibi ve ihracat şampiyonu olan işadamının başkanlık koltuğuna oturmasına da kesin gözle bakılıyor. Koyu bir Fenerbahçeli olan ve iyi bir futbol seyircisi olan bu işadamının ismi gizli tutulurken Mehmet Büyükekşi’nin de bu isimle temasta olduğu gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.