THY’den 1,5 milyon TL’lik katkı geldi

THY’den 1,5 milyon TL’lik katkı geldi
İŞTE OLAY SPOR farkıyla Gaziantep FK’ya verilen maddi ve manevi desteğin perde arkası…

Gaziantep Futbol Kulübü’ne geride bıraktığımız sezon en önemli desteği Türk Hava Yolları verdi. Kırmızı-Siyahlı takımın başkanı Mehmet Büyükekşi’nin girişimleri sonrasında THY ile sezon başında 1.5 milyon TL’lik anlaşma sağlandı. Bu destek Gaziantep Futbol Kulübü’ne geride bıraktığımız sezon şehir dışından gelen en önemli katkı oldu.

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin daha önce THY yönetiminde bulunmasından dolayı yapılan girişimler sonrasında Kırmızı-Siyahlı takım 1.5 milyon TL katkı sağlandı. Büyükekşi’nin daha önce THY yönetiminde olmasının avantajı kullanılarak Gaziantep’e para akışı sağlandı. Gaziantep Futbol Kulübü ise deplasman yolcuklarında THY’yi kullandı.

ANLAŞMA NASIL YAPILDI?
Mehmet Büyükekşi’nin daha önce THY yönetiminde olmasının avantajını kullanan Gaziantep Futbol Kulübü, THY ile 1.5 milyon TL’lik bir anlaşma sağladı. Bu paranın 750 bin TL’sini peşin alan Kırmızı-Siyahlı kulüp, geriye kalan 750 bin TL’sini ise deplasman yolculuklarında kullandı. Tüm biletleri THY’den alan ve % 50 indirimli uçan Gaziantep Futbol Kulübü, zaman zaman deplasmanlara özel uçakla gitti.

BU SEZON OLACAK MI?
Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin girişimleri sonrasında geçtiğimiz sezon sponsor olan THY’nin yeni sezonda da sponsor olması bekleniyor. Kırmızı-Siyahlı takımda yeni sezon için sponsorluk görüşmeleri devam ederken THY’nin de yeniden sponsor olması gündemde.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.