Engelli basketçiler Yunanistan yolcusu

Engelli basketçiler Yunanistan yolcusu
Engelli basketçiler Yunanistan yolcusu

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Liginde başarılı bir sezon geçirenGazişehirGaziantepBŞB. Avrupa Kupası Gurup maçlarını oynamak üzere Yunanistanın Selanik kentine gidiyor. EURO LİG 3 C Grubunda Fransa Polanya ve Yunanistan takımlarıyla mücadele edecek olan kırmızı-siyahlı takım bu müsabakalar için Çarşamba günü Yunanistana gidiyor.

Gazişehir Gaziantep BŞB Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı gözünü EURO LİG 3 Avrupa Kupasına dikti. Avrupa Kupası Gurup maçlarının hazırlıklarını tamamlayan Gazişehir Çarşamba günü Yunanistana uçuyor.

EURO Lig 3 C Gurubunda Yunanistanın Megas Alexandros 94 Fransanın Handi Sud BasketMarseile Fransanın Capsaaa ve Polanyanın Kostancin takımlarıyla mücadele edecek olan Gazişehirin hedefi bu guruptan lider olarak çıkıp İspanyadaki finallere katılmak.

Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol Antrenörü Muharrem Karakafa yaptığı açıklamada İlk kez Avrupa kupalarına katılacak olmanın gururunu ve heyecanını yaşıyoruz. Süper Ligdeelde ettiğimiz başarıyı Avrupa kupalarında da göstermek istiyoruz. Çarşamba günü saat 12:40 uçağıyla Yunanistana gidiyoruz. Selanikte bir gün dinlendikten sonra 8 Mart tarihinde sabah ve akşam olmak üzere 2maçoynayacağız. Yine 9 Mart tarihinde sabah ve akşam olmak üzere iki maç daha oynayacağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.