GAZİANTEP BASKET BU SEZON ÇOK FARKLI

GAZİANTEP BASKET BU SEZON ÇOK FARKLI
GAZİANTEP BASKET BU SEZON ÇOK FARKLI

Geçtiğimiz yıl 18 maç sonunda ligin en alt sıralarında yer alan Gaziantep Basketbol takımı, bu sezon tak aksine zirveye koşuyor. Kırmızı-Siyahlı takımda elde edilen yönetim, teknik heyet ve oyuncu istikrarı başarıyı beraberinde getirdi. Gaziantep temsilcisi, bu sezon 18 maç sonunda 11 galibiyet 7 mağlubiyet aldı.

Ligde şu ana kadar oynadığı 18 maçta 11 galibiyet, 7 mağlubiyet alan Gaziantep ekibi topladığı 29 puanla dördüncü sıraya kadar yükseldi. Zirveye ortak olan ve Avrupa kupalarına gitmeyi planlayan Gaziantep Basketbol takımı, başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. Ligin ikinci yarısına çok iyi giriş yapan ve üst üste ikinci maçını kazanan Kırmızı-Siyahlılar, geçen yıla oranla bu sezon çok daha başarılı gözüküyor.

Geçtiğimiz sezon ligin ilk 18 haftasında 3 galibiyet, 15 mağlubiyetle son sırada yer alan Gaziantep ekibi,bu sezonki performansı ile lig tarihindeki en iyi dönemini yaşıyor.

Bu sezon ilk 18 maçlık performansıyla rakiplerine korku salan kırmızı-siyahlı ekip 11 galibiyet, 7 mağlubiyetle FenerbahçeBeko, Anadolu Efesve Tofaş'ın ardından dördüncü sırada yer aldı.

Ligde oynadığı son 10 maçta yedi galibiyet alan kırmızı-siyahlılar aynı zamanda BSL'nin en az sayı yiyen ekibi konumunda.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.