Trabzon'a Gaziantepli gelin: Ağcanların mutlu günü

Trabzon'a Gaziantepli gelin: Ağcanların mutlu günü
Trabzon'a Gaziantepli gelin: Ağcanların mutlu günü

"Gaziantep siyasetinin sevilen ve başarılı isimlerinden Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan'nın İlahiyatçı kızı Esra Trabzon'da düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi.."

İhsan Ağcan'ın kızı Esra ile Çolak ailesinin oğlu Hasan'ın düğün ve nikah merasiminde iş ve siyaset dünyası biraraya geldi..

Genç çiftin nikahını Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç kıyarken, Akparti Ortahisar ilçe başkanı Temel Altunbaş'ta nikah şahitliğini yaptı..
Ortahisar Belediye Başkanının hediyesi olan Kuran-ı Kerimi Belediye Başkanı adına Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan takdim etti.

Trabzon Kalıntaş Gold Düğün sarayındaki görkemli törene iş ve siyaset dünyasının yanısıra gelin ve damadın çok sayıda dost ve akrabaları katıldı..
Daha önce Gaziantep Şehitkamil, Ankara Etimesgut ve Bolu Belediyesindeki başarılı çalışmalarıyla tanınan, son olarakta Şanlıurfa'nın yaklaşık 400 bin nüfuslu Merkez Haliliye Belediyesine başkan yardımcısı olarak atanan İhsan Ağcan'ın kızı, aynı zamanda Gaziantep Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Fahri Ağcan'ın yeğeni olan Esra ve Trabzon'un sevilen ailelerinden Çolak ailesinin oğlu Hasan'a Olay Medya Grubu olarak mutluluklar diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.