AMAN HAAA'¦ ADİL BAŞKAN!

AMAN HAAA'¦ ADİL BAŞKAN!
AMAN HAAA'¦ ADİL BAŞKAN!

Geçen yıl olmadı, bu sezon başardı Gazişehir'¦ Hemde kolej havası içerisinde hak etti şampiyonluğu. Taraftarının da desteğini alarak hedefe ulaştı. Güzel işler yapıldı, Süper Lig için kenetlenme oldu, şehir hareketlendi, herkes bir bütün oldu ve el ele verdi. Artık Gaziantep Süper Lig'de'¦
Buraya kadar herşey güzel, önemli olan bundan sonra beyaz sayfaya neler yazacağınız. Çünkü, Süper Lig'e çıkmak zor, burada tutunmak daha da zor. Doğru işler, doğru hamleler yapılmazsa, kurtlar vadisinde kalmanız zor gibi. Tabi, Adil Konukoğlu'nun en büyük icraatı takımı Süper Lige çıkarması oldu ama, bence en büyük katkısı kulübü A.Ş. yapması olacak. Çünkü, artık futbol kulüplerinin yaşaması için gelir kaynakları olmalı, ona para ver, buna destek ol söylemleri bitmeli. Adil başkanda bunun fitilini ateşledi, umarım sonu güzel olur.
Gelelim asıl konuya ve Süper Lig öncesine'¦
Şu ana kadar yapılanlar çok güzel. Şampiyonluk, kenetlenme, üstü açık otobüste herkesin olması, şampiyonluk karesine A'dan Z'ye herkesin girmesi dikkat çekici. Katkısı olanda, olmayanda formayı giyip şampiyonluk pozunu verdi. Olsun; başarıda herkes yanında olur. Şampiyonluk resmine herkes girer. Ama, önemli olan bu saatten sonra yanlış bir politika izlenmemeli. Çünkü, batan kulüplere bakın yanlışlarla batmış. Transfer politikasıyla batmış durumda.
Tabi, Gazişehir yönetimi ilk icraat olarak Rumen teknik direktörü getirerek başladı transfere.. Ne kadar doğru bilmiyorum ama, zamana bırakmak lazım. Sumudica, Kayserispor'da güzel işler yaptı, burada neden yapmasın? Çünkü, Süper Lig tecrübesi var, ancak biraz çılgın olması, biraz agresif olması ne kadar Gazişehir yapısına uyar bilmiyorum. Ardından Sportif Direktör Ayhan Akman oldu. Ayhan, 22-23 yıl önce gitti Gaziantep'ten. Ardından gelmedi hiç'¦ Sadece bir maçta Gaziantepli taraftarlarla ettiği kavgayla hatırımda. İnşallah yönetimin eli kolu olur ve yardımcı olur diye düşünüyorum.
Asıl konu transferler. Şu ana kadar gizli tutuluyor ve yürütülüyor transfer çalışmaları. Doğru olanda bu olsa gerek. Çünkü, piyasa o kadar hareketli ki, o oraya, bu buraya gidip geliyor. Ondan sonra fiyat oluyor iki katı'¦ Allah yöneticilerin yardımcısı olsun. Ama, benim Adil Konukoğlu'ndan beklentim, menejerlere teslim olmaması. Duyuyoruz, kulaklarımıza geliyor bazı menejerlerin kulübü yol ettikleri. Başkana ulaşmaya çalıştıklarını. Sayın başkan, bakın Gaziantepspor gibi kulüpler neden battı. Menejer oyunlarından dolayı battı. O menejerlerin kulüple görüşme yaptığı, sizlerle görüştüğü kulaklarımıza geliyıor. Aman haa başkanım'¦ Gazişehir ayakta kalmalı, bu şehir Süper Lig'de olmalı. Onun için menejerlere teslim olmamak gerekiyor. Herşeyde hata yapabilirsiniz ama, transferde hata yapmayın. Transfer demek hem paranın gitmesi, hem bir sezonun gitmesi demek. Onun için bırakın şu menejer oyunlarına siz girmeyin. Çünkü, O menejer oyunları kulübün dibine dinamit koyar. Benden söylemesi'¦

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.