GAZİANTEP MOBİLYA SEKTÖRÜ NEW YORK'TA

GAZİANTEP MOBİLYA SEKTÖRÜ NEW YORK'TA
GAZİANTEP MOBİLYA SEKTÖRÜ NEW YORK'TA

Gaziantep mobilya sektörü temsilcileri Gaziantep Ticaret Odası organizasyonu ile ABD'nin New York kentinde düzenlenen Uluslararası Mobilya Fuarı'na katıldı.

Gaziantep Ticaret Odası'nın üyelerinin faaliyet alanları ile ilgili gelişmişlerine katkı sunmak ve sektörlerini küresel bazda takip edebilmeleri için düzenlediği yurt dışı iş gezisi ve fuar ziyaretleri organizasyonları devam ediyor.

Son olarak Gaziantepli mobilya sektörü temsilcileri, GTO 34 Nolu Mobilya, Mobilya Aksesuarı, Orman Ürünleri İmalat ve Ticareti Meslek Komitesi öncülüğünde ABD-New York'taki ICFF-Uluslararası Mobilya Fuarı'nı ziyaret etti.

Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Sinan Bay ve Kerim Akdoğan'ın eşlik ettiği heyet, sektörlerindeki ürün gruplarındaki yenilikleri yerinde görme ve iş bağlantıları yapma fırsatı yakaladı.

Fuar ziyaretini değerlendiren GTO Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Bay, rekabet gücünün artırılmasında sektörel gelişmeleri takip etmenin önemine dikkat çekerek şunları söyledi: "Gaziantep gibi bir üretim kentinin rekabet gücünü artırabilmesi ve uzun vadeli planlar yapabilmesi için gelişmeleri takip etmek önemli. Hem kendini yenilemek hem de yeni müşteriler kazanmak için uluslararası fuarlar en doğru platformlar. Bu sebeple Oda olarak komitelerimizin talepleri doğrultusunda uluslararası fuarlara ziyaret organizasyonu düzenliyoruz. Son olarak da mobilya sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizin talebi ile New York'taki ICFF-Uluslararası Mobilya Fuarı'nı ziyaret ettik."

Programın sektör temsilcileri için verimli işbirliklerine vesile olduğunu söyleyen Sinan Bay GTO'nun bu tarz programlara devam edeceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.