Balıkesirspor'u yenemiyoruz!

Balıkesirspor'u yenemiyoruz!
Balıkesirspor'u yenemiyoruz!

Spor Toto 1.Lig'de Pazartesi akşamı Balıkesirspor Baltok ile karşılaşan Gaziaşehir Gaziantep, rakibine 2-0 mağlup olarak zirve yolunda ağır bir yara alırken bu takıma karşı olan şansızlığını bir türlü kıramadı. İki takımın bugüne kadar karşı karşıya geldiği 9 resmi maçta sadece bir galibiyet alabilen Gazişehir Gaziantep, Pazartesi günü oynadığı maçta da şansızlığını yenemedi.

Spor Toto 1.Ligde zirve mücadelesi veren ve yoluna emin adımlarla devam eden Gazişehir Gaziantep ligin 15. haftasında Balıkesirspor Baltok ile oynadığı karşılaşmayı 2-0 kaybetti. Ligde oynadığı 15 maçta aldığı 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 28 puan toplayıp, kendine üçüncü sırada yer bulan Kırmızı-Siyahlı ekip önceki akşam Balıkesirspor'a mağlup olarak ligde ikincilik şansını kaçırdı. Bu takıma karşı galip gelip şansızlığını kırmak isteyen Kırmızı-Siyahlı takım 90 dakika sonunda şansızlığını kıramadı.

Ligde daha önce Balıkesirspor ile 9 maç yapan ve bu maçlarda sadece bir galibiyet alabilen Gazişehir Gaziantep, sahadan 5 mağlubiyet ve 1 de beraberlikle ayrılabildi. Bu maçlarda rakibinden 9 gol yiyen Gazişehir, rakip kaleye ise 4 gol atabildi. Rakibini en son 2013-2014 sezonunun 5. haftasında kendi sahasında 2-1'lik skorla mağlup eden Gaziantep ekibi o tarihten sonra rakibini mağlup edemedi.

Bu sezon iyi bir kadro kurup şampiyonluk iddiasıyla yola çıkan ve son 7 maçında mağlup olmayıp 2 beraberlik 5 galibiyet alan Mehmet Altıparmak yönetimindeki Gazişehir Gaziantep bu kritik maçı kaybederek ligde 28 puanla 3. sıradaki yerini korudu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.