Bakan Gül çocuklara sahip çıktı

Bakan Gül çocuklara sahip çıktı
Bakan Gül çocuklara sahip çıktı

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gaziantep'te Şehitkamil Belediyesi'nin yaptırdığı Beykent stadyumunun açılışına katıldı. Bakan Gül yaptığı konuşmada, "Çocuklarımızı çapulculara yem ettirmeyeceğiz" dedi.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, çocukları çapulculara yedirtmeyeceklerini belirterek, "Biz çocuklarımızı dağa taşa kurda yedirmeyeceğiz. Biz çocuklarımızı çapulculara yem ettirmeyeceğiz. Biz çocuklarımızı spora yönlendireceğiz. Dağa değil çocuklarımızı kitaplara yönlendireceğiz. Bu kararlılığımızı hep birlikte başaracağız. İnşallah daha güzel neticelere hep birlikte ulaşacağız" dedi.

SPOR BAKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM
Abdulhamit Gül, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun her zaman Gaziantep'in yanında olduğunu belirterek, "Gençlerimizin spor dair ne ihtiyacı var dediysek bakanımız Gaziantep'in yanında oldu. Ben de bakanımıza teşekkür ediyorum. Gaziantep 2 milyona aşkın nüfusuyla kardeşçe yaşanılan bir şehir. Bir barış şehri her alanda sanayide, kültürde turizmde olduğu gibi sporda da merkez bir konum olmak için önemli bir adım atmaktadır. Ülkemizin ve şehrimizin daha iyi bir noktaya ulaşması için bu tür yatırımlar önemli. Gençler kendilerini maddi ve manevi daha iyi yetiştirsin diye başta Cumhurbaşkanımız Erdoğan olmak üzere gençlerimizin hizmetine sunuluyor. En iyi yatırım, gençliğe yapılan yatırımdır. Gençler ay yıldızlı bayrağımızı daha yükseğe ulaştıracaktır. Türkiye'de ekonomide ve sanayide Gaziantepliler taş üstüne taş koydu. Gaziantep'i her alanda olduğu gibi spor alanında da zirveye taşıyacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.