AFAD MÜDÜRÜNE İŞTE SORULARIMIZ

AFAD MÜDÜRÜNE  İŞTE SORULARIMIZ
Cami göçüğünde 3 çocuğun sır perdesi ne?

Gaziantep’te geçtiğimiz hafta meydana gelen Korkut mühendisin acı ölümü hala kamuoyu gündeminden bir türlü düşmek bilmediği belirtildi. Korkut mühendisin kurtarılması sırasında bir çok teknik hataların yapıldığı söylenirken “3 çocuğun” neden olaylarda yanlış yönlendirmelerine kimlerin izin verdiği ve bu çocukların genel olarak araştırmalarının gerektiği iddia ediliyor.

AFAD MÜDÜRÜNE SORUYORUZ?
Gaziantep Valiliği tarafından yapılan açıklamada Korkut mühendisin arama-kurtarma çalışmalarının sorumlusu olarak AFAD Müdürü Bekir Şen olarak gösterilmesinden dolayı bu soruları da cevap vermesi gerekiyor.

Soru-1) 3 çocuğun neden yönlendirilmesine izin verdiniz. Bu çocuklar kimlerdir. Polis’deki ifadeleri nedir. Uyuşturucu kullanan birilerimidir. 2 gün boyunca bunların yanlış ifadelerine neden uyum sağladınız?
Soru-2) İnşaat bekçisi ile caminin bitişiğindeki Mehmet Can apartmanının kapıcısı Ali beyle neden hiç görüşmediniz. Üstelik bu iki kişi de olaya en yakın insanlardır.
Soru-3) Bu inşaatın 2011’de temelinde bulunan Metin isimli ilgili sorumlu kişiyle neden hiç muhatap olmadınız.
Soru-4) Gaziantep Valiliği sizi yetkili ilan ettiğine göre bizim yaptığımız sizinle ilgili habere neden siz cevap verdiniz. Siz 657 değil misiniz.?
Soru-5) Gaziantep Valiliği bize mail atmanız için izin verdimi? İzin vermediyse, bizi suçlayıcı açıklamayı hangi kanıya vararak yaptınız?
Soru-6) Sizin Gaziantep’e geleli 15 ay oldu. Şahsınızla ilgili herhangi bir özel durumumuz hiç bir zaman olmadı. Medya gurubu olarak da sizi hayatımızda hiç görmedik.
Soru-7) Cevap hakkınızı biz size kullandırdık. Bu sorduğumuz soruları da 657’ye göre mi cevap verirsiniz, yoksa Valilik aracılığıyla mı yapacaksınız? Açıklamanızı bekliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.