Gaziantep Milletvekili Nejat KOÇER'in 18 Mart Mesajı

Gaziantep Milletvekili Nejat KOÇER'in 18 Mart Mesajı
Gaziantep Milletvekili Nejat KOÇER'in 18 Mart Mesajı

Gaziantep Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Sözcüsü Nejat Koçer, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104. yıldönümünü nedeniyle mesaj yayımladı.

Gaziantep Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Sözcüsü Nejat Koçer, Çanakkale Zaferinin vatan topraklarını korumak için şahlanan Türk ordusunun en muhteşem zaferi olduğunu ifade etti.

Milletvekili Koçer, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104. yıldönümünü dolayısıyla yayımladığı mesajında şunları kaydetti : "Kahraman Türk ordusunun benzersiz bir zaferi olan Çanakkale, şartlar ne olursa olsun bu milletin istiklalinden ve istikbalinden vazgeçmeyeceğinin en güçlü ifadesi olmuştur. On binlerce vatan sever, yanındakinin rengine, diline, kökenine bakmadan omuz omuza vermiş, ardına bile bakmadan şehadet şerbeti içmek için adeta birbirleriyle yarışmıştır. Ancak bir olunursa iri ve diri olunacağı gerçeği Çanakkale'de vücut bulmuş, bugünün güçlü ve modern Türkiye'sinin birlik, kardeşlik felsefesi orada oluşmuştur. 1915 Çanakkale Zaferi, kahramanlıklarla dolu tarihimizde altın harflerle yazılı önemli bir dönüm noktası olmuştur. Etnik kökeni veya mezhebi ne olursa olsun vatan toprağı için mücadele edip can veren, Çanakkale'de yan yana yatan şehitlerimizden aldığımız ilhamla, ülkemize yönelik gerçekleştirilen her türlü fitne ve nifak eylemine karşı tek yürek olmalı, el ele karşı durmalıyız. Tarihimize ve kültürümüze yakışır biçimde ülkemizi güçlendirmek, refahımızı yükseltmek ve muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için geçmişi iyi okumalı, bugüne ve geleceğe sahip çıkmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104. yıl dönümü kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.