Anatolian Otel'in Sahibi Erim Kısacık Neler Dedi?Anatolian Otel'e Ne Olacak?Anatolian FETÖ Kurbanı mı..?Gaziantep Anatolian Oteli Kimler Yaktı? Video İzle

Anatolian Otel'in Sahibi Erim Kısacık Neler Dedi?Anatolian Otel'e Ne Olacak?Anatolian FETÖ Kurbanı mı..?Gaziantep Anatolian Oteli Kimler Yaktı? Video İzle

Anatolian FETÖ Kurbanı mı..?

Gaziantep’te 2007 yılında faaliyete geçen ve 2016 yılında kapatılan 5 yıldızlı Anatolian Otel’in sahibi yıllar sonra ilk kez Olay Haber’e konuştu. 2016 yılında otelinin Türkiye Kalkınma Bankası tarafından olumsuz yaklaşımlarını nedeniyle kapatılmasıyla tüm ticari hayatı alt-üst olan İş İnsanı Erim Kısacık, “Cumhurbaşkanımızdan ve yerel yöneticilerimizden tek isteğim var; Kalkınma Bankası’na olan borçlar, otelimin pandemi alanı olarak kullanılması veya öğrenci yurdu olarak kiralanması ve edilen gelirin banka borcuna ödenmesini istiyorum” dedi.

Hırsızlar tarafından talan edilen ve geçtiğimiz günlerde çıkan yangınla birlikte zarar gören Anatolian Otel’in sahibi Erim Kısacık, milli servete sahip çıkılmasını isteyerek, 2016 yılında başına gelen olaylar sil silesini tek tek anlattı ve FETÖ Terör yapılanmasının oteli nasıl kapattırdığını tek tek anlattı.

OTELİN YARI PARASINA KREDİ ÇEKTİ

Anatolian otelin büyük bölümünü kendi öz sermayesi ile inşaa ederken, yüzde ellilik bir kısmına 6 milyon Euro Kalkınma Bankası’ndan kredi çeken iş insanı Erim Kısacık, Suriye krizinin ardından daralan piyasa şartları nedeniyle borçlarını yapılandırma gitmesiyle zor günlerle karşılaşmaya başladığını belirterek şöyle konuştu:


GENEL MÜDÜR TUTUKLANDI

Kalkınma Bankasının o dönemki Genel Müdürü Abdullah Ç. bizim bitişimizin başlangıcı oldu. Abdullah Ç. daha sonra Bank Asya davasından tutuklandı ve 15 Temmuz kalkışmasından sonra halen cezaevinde yatmaktadır. Bizim gibi dürüst işletmecilerin elini kolunu bağlayarak 100 milyon liralık bir yatırımın çürümesine sebep olanlar yargı önünde şu anda hesap veriyorlar. Bende Devlet Büyüklerimizden yardım bekliyorum. Amacımız borcumuzun üzerine yatmak değil, uygun koşullarda borcumuzu ödemek ve atıl durumda olan otelimizin milli servet olarak hırsızlar tarafından yağmalanmasına ve içten içe bitmesine göz yumulmamasını istiyoruz.


22 YIL HAPİS CEZASI İSTENDİ

Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) müzahir olan ve TMSF'ye devredildikten sonra iflasına karar verilen Bank Asya'nın eski genel müdür ve yöneticilerinden Abdullah Ç.’nin de aralarında bulunduğu 5'i tutuklu 33 sanığın, "silahlı terör örgütü kurmak" ve "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçlarından yargılandığı ve 10 yıl ile 22,5 yıl arasında hapis cezaları istendiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.