Altunkaya taziyeleri 118 nolu taziye evinde kabul ediyor

Altunkaya taziyeleri 118 nolu taziye evinde kabul ediyor
Altunkaya taziyeleri 118 nolu taziye evinde kabul ediyor

Annesi Halime Altunkaya'yı kaybeden Mahsum Altunkaya, annesini doğduğu topraklar olan Midyat'ta toprağa verdikten sonra, taziyeleri de orada kabul etmeye başlamıştı. Altunkaya, Gaziantepli dostları için de Perşembe günü 118 Nolu Taziye Evi'nde gün boyunca taziyeleri kabul edecek.

AİLE YASTA

Güneydoğu Anadolu Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı ve Altunkaya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya'nın anne acısı yaşıyor. 92 yaşındaki Halime Altunkaya önceki gün hayata veda etmişti. 9 çocuk annesi Halime anne için, evlatları, torunları ve yakın akrabaları Mardin'in Midyat ilçesinde yas tutmaya devam ediyor.

ÖNCE MİDYAT, SONRA GAZİANTEP

Annesini kaybetmenin acısını yakın dostları ve akrabalarıyla Midyat'ta yaşamaya devam eden Mahsum Altunkaya, Çarşamba gününe kadar Midyat'ta kalmaya devam edecek. Yurt içi ve yurt dışında bir çok dostu, arkadaşı ve iş ortakları tarafından taziye ziyaretleri yapılmak istenen Mahsum Altunkaya Çarşamba gecesi Gaziantep'e dönüş kararı aldı.

118 NOLU TAZİYE EVİNDE TEK GÜN'¦

Altunkaya ailesi, Gaziantep'teki taziyeleri İbrahimli bölgesindeki Atatürk mahallesi 118 Nolu Taziye Evinde kabul edecek. Gaziantep'teki taziye kabulünün Perşembe günü, tek gün olacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.