GAZİŞEHİR LİGE YABANCI...

GAZİŞEHİR LİGE YABANCI...
GAZİŞEHİR LİGE YABANCI...

Her sezon yeni heyecan, yeni umutlar demek'¦ Bu sezon Gaziantep için çok farklı olacak. Yıllardır yer aldığımız Süper Lig'de yeniden varız. Gaziantepspor ile 27 yıl boyunca yer aldığımız Süper Lig'de bu kez Gazişehir Gaziantep ile bulunuyor şehrimiz. Ama, lig başlarken biraz karamsar, biraz tedirginim.
Neden mi?
Çünkü; 13-14 yabancı ile yapılan transferler ve izlenen politika çok şaşırtıyor beni. Sezon bittiğinde, "Aman haaa'¦ Hocaya ve menejerlere teslim olmayın" diyerek uyarmamıza rağmen şu ana kadar izlenen yol şaşırttı beni. Sumudica'nın gelmesi bir yana, yapılan yabancı transferleri nasıl çıkar bilmiyorum ama, Gazişehir kesilmemiş karpuz gibi. Ne çıkacağını bilemiyorum.
Böyle bir düşünce ile geçtik renkli camın karşısına. Kırmızı-Siyahlı çok güzel bir formayla sahada Gazişehir. Eh.. İstiklal Marşı'mızı gururla söylemeye yönelirken Gazişehir'in ilk onbirinden 10'u yabancı, kulübeye bakıyorum 10 futbolcudan 5'i yabancı. Teknik heyete bakıyorum yabancı'¦ Yani, adeta Romanya'da bir takım izleyeceğiz gibi.
Neyse, karşılaşma geçen yılın şok yaşatan takımı Fenerbahçe'nin vuruşuyla başladı. Başladı ama, ne başladı'¦ Fenerbahçe karşıda takım yokmuş gibi, baskı kurdu, oyunun kontrolünü eline geldi, sazı istediği gibi çaldı ve Gazişehir'e top göstermedi. Kaçan penaltı yıldırmadı ev sahibini. Gazişehir buna rağmen hareketlenir diye düşünürken daha kötü oldu biranda. Ne oynadığını bilmeyen, nasıl bir taktikle sahaya çıktığını bilmeyen Gazişehir, 17. dakikada 2-0 mağlup duruma düşünce zaten ne disiplin kaldı, ne takım görüntüsü. Olmayan görüntü yerini başıboşluğa bıraktı. Sumudica nasıl bir taktikle bu takımı hazırlamış veya çıkarmış ben anlamadım. Anlayan varsa anlatsın. İlk haftada izlediğim en kötü takım Gazişehir'¦ Yazık günah verilen paralara'¦ Tabi, 24. dakikada skor 3-0 olunca zaten yapacakta birşey kalmadı.
İkinci yarı dersen, aynı hamam aynı tas'¦ Rakibin arka arkaya gelen golleri ve skor oldu 5-0... Gazişehir orta alanda kayıp, kanatlarda zaten yok. Stoperde duba gibi oyuncular'¦ Vay halimize. Fenerbahçe biraz akıllı oynasa ve maçı küçümsemese skor dahada farklı olur'¦ Neyse, bunada şükür. (!)
Ama, dün akşam gördüğüm görüntü beni karamsarlığa itti. Bu takımla işimiz çok zor. Hocasından en sondaki futbolcusuna kadar yabancı alan bir takım gördüm ki, Süper Lig'e yabancı kalmış. Yani bu ligde Gazişehir'in işi zor gibi gözüküyor. Dilerim kısa sürede toparlanır bu takım. Sezon başı böyle vakalar olur ama, bu kadar kötü olunmaz, O şaşırttı beni.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.