Tesettür Abiye 2019 Modellerini Gördünüz mü?

Tesettür Abiye 2019 Modellerini Gördünüz mü?
Tesettür Abiye 2019 Modellerini Gördünüz mü?

Tesettür abiyeler muhafazakâr giyimin en şık modellerini yansıtıyor. Tesettür abiye 2019 koleksiyonunu gördünüz mü bilmiyoruz ama sizleri gerçekten şık tasarımlar bekliyor. Basitlikten uzak zarif bir sadeliği öne çıkaran modacılar, 2019 serisinde ışıltıyı sevenleri de unutmuyor. Abiyeler düğün gibi önemli ve beklenilen organizasyonlarda giyildiğinden ölçülü bir ışıltı her zaman seviliyor. Modacılar muhafazakâr giyim kurallarının dışına çıkmadan fakat son derece modern, şık, göz alıcı tasarımlara imza atabildiğini her sezon yeni modelleriyle gösteriyor. 2019 tesettür abiye modellerini incelediğinizde birçok abiyeyi beğeneceğinizden, almak isteyeceğinizden eminiz. İşte bu yılın abiye modasının detayları;

Dantelli abiyeler öne çıkıyor

Tesettür abiye modellerinde danteller, güpürler, lazer kesimler öne çıkıyor. Kloş, balık, yarım balık, dar, geniş gibi farklı kesimlerle tasarlanan abiyelerin belli bölümlerini süsleyen danteller, elbiseye romantik bir şıklık katıyor. Boydan boya dantel temalı abiyeler ise hanımların beğenisini topluyor. Dantelli abiyelerde renk bolluğunun olduğunu ve farklı tasarımlara sahip dantellerin kullanıldığını belirtmek isteriz. Dantel yoğunluğu her elbise modelinde farklılık gösteriyor.

Işıltı ve payet tesettür elbiseleri süslüyor

Tesettür abiye 2019 serisinin elbette göz alıcı modelleri ışıltılı abiyeler oluyor. Işıltıyı seven, özel gecelerde parlamak isteyen hanımlar için tasarlanan bu modeller, gecenin yıldızı olmanıza yardımcı oluyor. Tabii ki pul, payet ve minik taşların kullanıldığı abiyelerde abartılı bir gösteriş yok. Modacılar, ışıltıyı tam ölçüsünde kullanarak, şıklıktan ödün vermeyen bir tasarımlarla karşınıza çıkıyor.

Geleneksel ve modern sentezi tesettür abiyeler

Tesettür abiye denince geleneksel detaylarla modern kesimi bir arada görmek isteyen hanımlar, beklentilerini karşılayan çok özel tasarımlar bulabiliyor. Bu sezon vitrinlerde ve web mağazaların sayfalarında geleneksel modanın izleri olan motifler, desenler, işlemeler modern abiye kesimleriyle karşınızda olacak.

Tül detaylı uçuş uçuş abiye modelleri

Tesettür abiye 2019 modasında şifon kumaşlar, tüller yerini almış durumda. Uçuş uçuş abiyeler giymeyi seviyorsanız eğer size hitap edecek renkli ve geniş bir abiye yelpazesi hazır bekliyor. Tülün en zarif ve romantik halini tesettür abiyelerde görebilirsiniz. Bu yıl her zamankinden daha şık ve özel seçimler yapabileceksiniz.

Yeni trend 2019 tesettür abiye modellerini daha detaylı görmek için Nurmelek.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.