GAZİŞEHİR'e CEO LAZIM!

GAZİŞEHİR'e CEO LAZIM!
GAZİŞEHİR'e CEO LAZIM!

Gaziantep'in en çok izlenen programı Spor Tempo'da Bedrettin Ay ve Mustafa Teke, Gazişehir'i büyüteç altına aldılar'¦

Pazartesi akşamlarının en çok izlenen programı Spor Tempo'da bu hafta Mustafa Teke, Bedrettin Ay ve Murat Atay, Gazişehir Gaziantep'in yaşadığı düşüşü masaya yatırdılar. Takım içerisinde ve kulüpteki en büyük eksikliğin iletişim sorunu olduğunu söyleyen Spor Tempo ekibi, sorunlardan birinin de kaptanlık problemi olduğunu gündeme taşıdılar.

Gazişehir Gaziantep'i yakından takip eden Spor Yazarımız Bedrettin Ay, Gazişehir Gaziantep'i büyüteç altına alırken önemli noktalara değindi. Bedrettin Ay, Gazişehir'deki sorunları tek tek sıraladı ve önemli tespitlerde bulundu. İşte Bedrettin Ay'ın söyledikleri;

GAZİŞEHİR'İN TARAFTAR SIKINTISI

Gazişehir Gaziantep'te sıkıntı olduğu bir gerçek. Bir takımın başarılı olması için, 4 ana etken var. Seyirci etkeni, yönetici etkeni, teknik heyet ve futbolcu etkeni ve artı basın etkeni. Şimdi basında çatlak ses var mı yok. Herkes elinden geleni yapıyor, herkes Gazişehir'in başarısı için çalışıyor. Şimdi gelelim seyirciye. Bir eksiklik var, tribünleri bir türlü dolduramıyoruz. Taraftar tribünde olursa itici güç oluyor. Gazişehir'in en büyük eksikliği taraftarlar. Adana Demir, deplasmanda farklı yenildi ve tribünlere bakıyoruz tıklım tıklım. Ve takımının kazanması için büyük bir destek veriyorlar. Biz şimdi bakacağız, Hatayspor maçında nasıl bir taraftar olacak.

BAŞKAN VE TEKNİK HEYET ÇALIŞIYOR

Gelelim yönetim kısmına. Yönetimde fedakarlıkla bu takımın daha ileriye gitmesi için çabalayan bir başkan var, etrafında ise bu işle ilgilenen bir yönetim kurulu var. Teknik heyete bakıyoruz, teknik heyet kardeşim bu transferi ben yapmadım denildi baş üstüne, devre arasında transfer yapıldı. Devre arasında bu takıma yükleme yapacağız denildi onuda bekleriz dedik. Takviyeler yapıldı, şu alındı bu alınmadı beni ilgilendirmiyor. Veya kimin bu transferleri yaptığı beni ilgilendirmiyor. Bu saatten sonra başka oyuncu alınamayacağına göre elimizdekini en iyi şekilde kullunacağız. Yaptığımız transferler yok ortada. Bunlara bir çözüm bulmak gerekiyor. Mehmet Hocanın da performansının düştüğünü görüyorum. Mehmet hoca yeniden toparlanacaktır. Çünkü, Adana Demir maçından sonra telefonlarım susmadı. Ben artık cevap vermekten yoruldum. Ama, şu anda Mehmet hoca ve futbolculara güvenmemiz gerekiyor.

BU TAKIMIN KAPTAN SORUNU VAR

Birde bu takımın kaptan sorunu var, kardeşim'¦ Adana Demir maçında Kosecki'nin böğrüne bir darbe geldi, bütün Adana Demir futbolcuları orda ve bizim kaptan efendi Gökhan dahil hiç kimse yok. Arkadaşlarını o pozisyonda gidip sahiplenmiyorlar. Şimdi sorunlardan biri kaptanlık sorunu. Kaptan sadece saha içerisinde koluna pazubant takan birisi değildir. Kaptan, maç dışında tesislerde dahi arkadaşlarının sorunlarıyla ilgilenen, kalk deyince kalkan, otur deyince oturtan kaptan gerek. Bu kaptanlık sorununa Mehmet Altıparmak'ta bir el atmalı, başkanda bir el atmalı.

İLETİŞİM EKSİKLİĞİ VAR

Şimdi bir sorun var; nedir sorun? Teknik heyetle başkan arasında iletişimi kurabilecek, bir kişi eksikliği var. Murat Güner'i kardeşimiz mesleğinde çok başarılı biri olabilir. Yusuf Demsoy baş üstüne, yine olabilir. Ama, teknik heyetle başkan arasında iletişimi kurabilecek ve futbol konusunda daha deneyimli ve bu işte daha agresif biri lazım. Başkana da bazı şeyleri yansıtmayacak ve başkanın her dediğine evet efendim, haklısınız efendim demek yerine başkanı bu konuda doğru yönlendirmek adına izah ederek ve sorunları anlatacak bir ara elaman eksikliği açık ve net olarak gözüktü. Bana göre futbolcularla bu aradaki iletişim kopukluğunu ortadan kaldırabilecek ve başkanla iletişimi sağlayabilecek biri acilen şart.

MUSTAFA TEKE : DİŞLİLER ÇALIŞIYOR AMA YAĞ YOK!

Gazişehir Gaziantep'te maalesef eksiklikler var. Başkanın ilgisi, alakası ve inanılmaz maddi desteği var. Transfer dersen transferler yapıldı, eksikler giderildi. Haa, istenilen oyuncular alındı veya alınamadı ama transferler yapıldı. Tüm bunlara rağmen ne sıkıntı var bilemiyorum. Adana Demirspor maçından sonra kendi kendime düşündüm. "Bu takımda ne eksik var" diye. Un var, şeker var, yağ var, helva yapamıyor Gazişehir diye. Aslında eksiklik var. Bakın dişlilerin birbirini sarıp sarmalaması ve çalışması O makinanın iyi çalıştığını gösteriyor. Maalesef Gazişehir'de dişliler çalışıyor ama, bu dişliler yağsız çalışıyor. Eksiklik burada. Yağsız çalışan bu dişli zamanla aşınacaktır. Onun için, sorun nerede? sıkıntı kimde? bunları araştırmak gerekiyor. Bu işte başkan Adil Konukoğlu'na düşüyor. Başkan, tek kendinin olduğu bir odaya futbolculardan bazılarını tek tek çağırıp, birebir görüşmesi lazım. Bu kulübün huzuru için, başkanın böyle bir yol izlemesi lazım. "Nedir kardeşim sorun" diye sormalı. O zaman o futbolcular ne anlatırsa sorun ortaya çıkacaktır ve çözümünü de başkan yapacaktır. Benim Adil başkana tavsiyem, bu kulübün galibiyetler alması için, huzurlu olması ve yoluna devam edebilmesi için böyle bir yol denemesi. Ve başarılı olacaktır. Ben buna inanıyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.