Rengarenk Lilyumların Anlamları Neler?

Rengarenk Lilyumların Anlamları Neler?
Rengarenk Lilyumların Anlamları Neler?

Lilyum çiçekleri, hayatın hemen hemen her noktasında sıklıkla kullandığımız çiçek türleri arasında yer alıyor. Rengarenk ve birbirinden güzel modelleri ile lilyum çiçekleri, gelin masalarından, yeni doğum hediyesi olarak kullanılan eşsiz bir çiçek.

Özellikle kar beyazı lilyum çiçekler ile süslenmiş olan gelin masaları her zaman göz alıcı ve şık bir doku yaratıyor. Kız isteme gibi yaşamımızın en özel günlerinde bile genellikle lilyum çiçekleri tercih ediyoruz. Bazen ise sevgimizi göstermek için tercih ettiğimiz bir hediye alternatifi haline geliyor. Peki bu kadar fazla kullandığımız ve her rengi farklı anlam ifade eden lilyum çiçeklerinin hangi anlamları ifade ettiği pek fazla bilinmiyor.

İşte farklı renkleriyle göz alıcı olan lilyumların ifade ettiği anlamlar;

Beyaz Lilyumun Anlamı Nedir?

Gelin masalarının vazgeçilmez çiçeği olan beyaz lilyum, insanların gözlerini üzerinden alamadığı eşsiz bir çiçek. Aynı zaman gelin buketlerinin de aranan çiçeği olan beyaz lilyum, temizliğin ve saflığın en güzel ifadesi olarak kabul ediliyor.

Pembe Lilyumun Anlamı Nedir?

Aşıkların birbirlerine sevgisini göstermek için en fazla tercihi ettiği çiçekler arasında yer alan pembe lilyum, şefkatin ve en temiz duyguların temsilcisi. Aşkını ifade etmek dışında geçmiş olsun dilekleri içinde tercih edilebilecek eşsiz bir alternatif.

Turuncu Lilyumun Anlamı Nedir?

Turuncu lilyum çiçeği en nadir bulunan lilyum rengi olarak ön plana çıkıyor. Turuncu lilyumun ifade ettiği anlam da tıpkı kendisi gibi nadir bulunan duyguların sevgilinin ve özel olmanın ifadesi. Karşınızdaki insana aşkınızı en güzel şekilde gösterebileceğiniz turuncu lilyum çiçeği güzel kokusuyla da baş döndürücü bir atmosfer yaratıyor.

Sarı Lilyumun Anlamı Nedir?

Sarı lilyum arkadaşlar arasında ya da eşinize rahatlıkla hediye edebileceğiniz çiçeklerden bir tanesi olarak öne çıkıyor. İster arkadaşlık ister duygusal olsu tüm ilişkilerin temelinde güven ve samimiyet yer alıyor. Sarı lilyum ise bunu ifade etmenin en benzersiz yollarından bir tanesi. Ancak tıpkı turuncu lilyum çiçeği gibi zor bulunan bir renk.

Lilyum alırken anlamlarından sonra dikkat edilen ikinci şey ise lilyum fiyatları oluyor. Her bütçeye uygun lilyum fiyatları ile Türkiye'nin en yeni çiçekçisi Osevio.com sizleri bekliyor. Osevio, her gün aynı gün teslimat seçeneğiyle de en güzel anları geç kalmadan yaşamanıza yardımcı oluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.