İşte Gaziantep'in A Takımı

İşte Gaziantep'in A Takımı
İşte Gaziantep'in A Takımı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nun "A takımı" kadrosu belli oldu. Başkan Şahin, Büyükşehir'de tamamiyle yapıyı Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemine dönderirken ve ilk uygulamanın mutluluğunu yaşarken, Şahinbey ve Şehitkamil'de de A takım kadrolarının kimler olduğu netleşti.
BÜYÜKŞEHİR'İN A KADROSU
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, A takımının yeni dönemde çok etkili olacağını söylerken, Osman Toprak'ın Siyasi-Hukuk, İdari işlerden, Latif Karadağ'ın GASKİ'den, Mehmet Berk'in personelden ve Erdem Güzelbey'in de Şehir estetiğinden sorumlu olacak başkan vekilleri olduğu açıklandı.
TOPRAK SİYASETE, KARADAĞ'DA DİREK GASKİ'DEN AKTİF SORUMLU OLACAK
Geçtiğimiz dönemde Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in, belediye başkan vekillerinin aktif görevde olmadıklarını, ancak bu dönem Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine göre çok aktif olacaklarını vurguladı. Şahin, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Toprak'ın Siyasi-Hukuk ve İdari işlerini bizzat yöneteceğini, aynı zamanda geçen dönemde de belediye başkan vekili olan İnşaat Mühendisi Latif Karadağ'ın da GASKİ'nin daha iyi hizmetler yapması için sürekli olarak sabah GASKİ Genel Müdürlüğündeki yeni tahsis edilecek odasında öğlenden sonra da Büyükşehir'de kendine bağlı birimlerle bizzat ilgileneceğini söylerken, Mehmet Berk'in personel ve sağlıktan ve Erdem Güzelbey'in de başkan vekilleri olarak kent estetiğinden sorumlu olacaklarını açıklayarak, "Bürokrasiye büyük darbe vurduk. Hizmet daha hızlı vatandaşa ulaşacak" dedi.
ŞAHİNBEY'DE A EKİP
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'da A takımında yine Cuma Güzel, Hüseyin Kılıç, Asalettin Yıldız, Sait Şahin ve Erdal Kılınç'ın belediye başkan yardımcıları olarak görev yapacaklarını ifade etti.
FADILOĞLU'NUN A TAKIMI
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu yeni 5 yıllık ustalık döneminde 2 dönemdir birlikte olduğu ekip arkadaşı Murat Özgüler, Hayri Özkeçeci, Lebriz Güzelbey, Fatih Ermeydan'ı ve Mehmet Ali Korkmaz'ın belediye başkan yardımcıları olarak görevlerini sürdüreceğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.