KENDİ GÖBEĞİMİZİ KENDİMİZ KESELİM

KENDİ GÖBEĞİMİZİ KENDİMİZ KESELİM
KENDİ GÖBEĞİMİZİ KENDİMİZ KESELİM

Umutsuz olmanın, karamsar olmanın anlamı yok beyler'¦ Sonuçta ilk ikiden de olsa, Play-Off'tan da olsa Süper Lige çıkmak an meselesi. İlk iki treni aslında haftalar önce kaçtı. Elimizde kaldı sadece Play-Off.
Gazişehir Gaziantep, Süper lige çıkarmı? çıkmaz mı? hesabı bir tarafa şu sıralarda spor kamuoyunda Play-Off'a kalır mı? dedikodusu var. Bu gayet normal. Çünkü, bu takımın haftalarda ortaya koyduğu kötü futbol spor kamuoyunu karamsar düşünmeye itti. Ama, şu unutulmasın burası Gaziantep. Ve üstelik Play-Off ve final maçları her zaman farklı olur. Futbolcular cin gibidir. Seni uçurumun kenarına kadar getirir, sonra işi bitirirler. Şu anda Gazişehir aynı durumda. Bu saatten sonra Plya-Off'u ve finalı düşünmek zorundayız. Eğer, Gaziantep şehri inanırsa, taraftarımız kenetlenirse ve bu yolda futbolcu ile teknik heyete güvenirlerse neden olmasın. Futbolda iki kere iki dört etmiyor. Futbolda sonuç önemli.
Ligde kalan son 3 haftaya bakıldığında birbiriyle oynayan rakipler var potada. Gazişehir rahat gibi gözüküyor ama, oynanan futbol umutlandırmıyor kimseyi. Ancak takımın başında tecrübeli ve bu heyecanı geçen yıl Erzurumspor ile birebir yaşayan teknik direktör var. Mehmet Altıparmak'ın takımını gerek kalan maçlara gerekse Play-Off'a en iyi şekilde hazırlayacağına inanıyorum. Çünkü, bu saatten sonra dönüşü olmayan bir yola girildi.
Bu takımın Balıkesirspor deplasmanından alacağı bir galibiyet hem atmosferi, hemde düşünceleri değiştirecek. Onun için, futbolculara buradan sesleniyorum. Bu takım kendi göbeğini kendisi kesecek. Ne olursa olsun, bu şehir Süper Ligi hak ediyor. Futbolcu kardeşlerimin aldıklarının karşılığını fazlasıyla vereceklerine inanıyorum. Karamsarlığı bir tarafa bırakıp herkesin inanmasını istiyorum. Çünkü, inanmak başarmanın yarısıdır. Gaziantep inanırsa, futbolcuların işlerini çok iyi yapıp hedefe koşacaklarına inanıyorum. Onun için ilk hedef Play-Off'u garantilemek. Bunu başaracağınıza inanıyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.