FUTBOLA DEĞİL, SONUCA BAKIYORUM

FUTBOLA DEĞİL, SONUCA BAKIYORUM
FUTBOLA DEĞİL, SONUCA BAKIYORUM

FUTBOLA DEĞİL, SONUCA BAKIYORUM

Gazişehir iki haftadır kazanıyor'¦ Tabi nasıl oynadığı, nasıl kazandığı bir yana benim için bu saatten sonra sonuç önemli. Tabela Gazişehir'in galibiyetini gösteriyorsa ne mutlu. Çünkü, şampiyonluk yolunda, nasıl oynadığın değil, nasıl kazandığın önemli. Osmanlıspor karşısında farklı bir takım, Elazığspor maçında farklı bir takım vardı sanki'¦ Kerim-Kenan değişikliği dışında aynı kadroyla çıkılan Elazığspor maçında her zamanki gibi, ne oynadığını bilmeyen, takım görüntüsünden uzak ve kollektif futbolun K'sinin olmadığı bir maçtı. Gazişehir takımı, saman alevi gibi yanıp sönüyor. Bir hafta çok iyi, diğer hafta çok kötü. Yani, takımda istikrarsız bir görüntü var. Üstelik, hem Osmanlıspor maçını hemde Elazığspor maçını bu gözle takip ederken, "Nasıl oynayacaklar, futbolda istikrar önemli" diye kendi kendime hesap yaparken baktım Osmanlı maçını kazanan takım Ankara'da kalmış, Elazığ karşısına farklı bir takım çıkmış. Böyle bir ortamda hoca ne yapsın, basın ne yazsın ve taraftar nasıl bir takım izlesin. Mehmet hoca, Osmanlı maçındaki futbolu ve görüntüyü beklerken ve üstelik "Kazanan takım bozulmaz" diyerek aynı kadroyla çıktığı Elazığspor maçında tahmin ediyorum oda şok yaşamıştır. Haa, yukarıda da söylediğim gibi bu saatten sonra oynanan futbol bir tarafa sonuç çok önemli. Ama, iyi oynayan her zaman, kötü oynayan tesadüfen kazanır. Bunu hatırlatmak istiyorum'¦

NEDEN OLMASIN?

Geçen yıl olmadı, bu sezon neden olmasın. Timsah yürüyüşünü yarıda bırakan ve sadece bir sezon erteleyen Gazişehir'in ilk iki şansı devam ediyor. Kim ne derse desin bu takım kendi göbeğini kendisi kesecek. Çünkü, son 9 haftayı incelediğimde rakiplerin birbirleriyle olan maçları ve son haftalarda kan kaybetmeleri Gazişehir'in ekmeğine yağ sürecektir. Yeter ki, Gazişehir akreb gibi kendi kendini sokmasın. Ligde her maç artık final niteliğinde ve kazanmak gerekiyor. Gazişehir ne olursa olsun kazanacak. Kazanıp rakiplerinin kaybetmesini bekleyecek. Son iki galibiyetle toparlanan bu takımın, başaramayacağı bir iş yoktur. Tecrübeli bir hocaya sahip, varını yoğunu ortaya koyan bir başkanı var. Hiçbir sıkıntısı, eksiği ve sorunu olmayan tek kulüp. Yarın sonlara doğru Play-Off potasındaki takımlar tek tek dökülecek ama, Gazişehir kendi göbeğini kendisi kesecek. Onun için, bu takım kazanmaya devam edecek. Başka yolu yok.

ÜMRANİYE MAÇI KADERİMİZİ ÇİZECEK

Osmanlı ve Elazığspor galibiyetleri nefes aldırdı Gazişehir Gaziantep'e. Bu iki galibiyetin verdiği yüksek moral bence bu takımı ateşleyecektir. Yeter ki, bu takım iyi hazırlansın, iyi konsantre olsun ve takım birlikteliğini ruhunu yakalasın. Ümraniye maçı final maçı olacak. Son haftalarda puan kaybeden rakibinden alacağı bir galibiyet, Gazişehir'i üst sıralara atacaktır. Yani, ilk iki yolunda Gazişehir Gaziantep'in kaderini değiştirecek bir maç. O nedenle kazanmak tek yol.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.