İLK İKİ NEDEN OLMASIN

İLK İKİ NEDEN OLMASIN
İLK İKİ NEDEN OLMASIN

Spor Toto 1. Lig'de bitime 8 maç kala şampiyonluk potasında ateş çemberi oluştu. Denizlispor 54 puanla liderliğini devam ettirirken, ikinci sıradaki Gençlerbirliği'de 54 puanda yer alıyor. Bu iki takım ile arasında sadece 9 puanlık fark bulunan Gazişehir Gaziantep'in tek hedefi ilk ikiden Süper Lige çıkmak olacak. Matematiksel olarak şansı devam eden Kırmızı-Siyahlı takımın, maçlarına bakıldığında fikstür avantajı bulunuyor.

GÖZLER KALAN 8 MAÇTA

Spor Toto 1. lig'de son 8 haftaya girilirken zirve yarışında kazan kaynamaya başladı. Ateş çemberinin içerisinde olan takımlar son haftalarda ilk ikiye girebilmek adına mücadele edecekler. İşte bunlardan birisi de Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü. Ligin bitmesine 8 maç kala 45 puanla 5. sırada yer alan Gazişehir Gaziantep'in bu hedefe ulaşmak istediği görülüyor. Rakipleriyle arasında 8 puanlık bir fark bulunan Gazişehir Gaziantep'in ilk ikiye girme şansı devam ediyor. Rakiplerinin maçlarına bakıldığında Gazişehir'in fikstür avantajı bulunurken önümüzdeki hafta oynayacağı Afyonspor karşılaşmasıyla birlikte çıkışını sürdürmek istiyor.

FİKSTÜR AVANTAJI BULUNUYOR

Ligde 45 puana ulaşan ve ilk 6 içerisinde yer alan Gazişehir Gaziantep, zorlu ve kritik maçları geride bıraktı. Özellikle zirvede rakibi olan Osmanlıspor'u ve Ümraniyespor'u mağlup ederek üç puanın sahibi olan ve Elazığspor'u da yenen Gazişehir Gaziantep için artık fikstür avantajı başladı. Zirve bulunan rakiplerinin birbirleriyle olan maçlarından dolayı avantajlı gözüken taraf Gazişehir. Rakipler birbiriyle oynarken Gazişehir ise alt sıralarda bulunan takımlarla karşı karşıya gelecek.

KALAN MAÇLAR
Ligde son 8 haftaya girilirken ilk 6'de yer alan takımların maçlarını büyüteç altına aldık. Afyonspor karşılaşmasıyla birlikte son 8 haftaya girecek olan Gazişehir Gaziantep rakiplerine göre daha rahat gözüküyor. İşte Gazişehir ve rakiplerinin ligde kalan maçları.

DENİZLİSPOR (54 PUAN)

Altay, Adanaspor (D), Boluspor, Giresunspor (D), Balıkesirspor, Gençlerbirliği (D), Karabükspor, İstanbulspor (D)

GENÇLERGBİRLİĞİ (54 PUAN)

Boluspor, Giresunspor (D), Balıkesirspor, İstanbulspor, Karabükspor (D), Denizlispor, Gazişehir Gaziantep (D), Adana Demirspor

OSMANLISPOR (48 PUAN)

Altınordu (D), Eslişehirspor, İstanbulspor (D), Elazığspor (D), Ümraniyespor, Afyonspor, Altay (D), Adanaspor (D)

ÜMRANİYESPOR (47 PUAN)

Adana Demirspor (D), Hatayspor, Altınordu (D), Eskişehirspor, Osmanlıspor (D), Elazığspor, (D), İstanbulspor, Afyonspor (D)

HATAYSPOR (45 PUAN)

Elazığspor, Ümraniyespor (D), Afyonspor, Altay (D), Adanaspor, Boluspor (D), Giresunspor, Balıkesirspor (D)

GAZİŞEHİR GAZİANTEP (45 PUAN)

Afjet Afyonspor, Altay (D), Adanaspor, Boluspor (D), Giresunspor, Balıkesirspor (D), Gençlerbirliği, Karabükspor (D)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.