Milletvekili Nejat Koçer'in Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Milletvekili Nejat Koçer'in Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı
Milletvekili Nejat Koçer'in Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Gaziantep Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Sözcüsü Nejat Koçer 2019-2020 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Geleceğin teminatı olan gençlerimizin, yeni bir eğitim öğretim yılına başlıyor olmanın heyacanını yaşadıklarını ve tüm yurtta başta veliler ve öğretmenler olmak üzere milletimizin çok büyük bir bölümünün bu heyecanı öğrencilerle paylaştığını ifade eden Milletvekili Koçer, mesajında şunları kaydetti:

"Her yeni eğitim öğretim yılı, yeni umutlar, yeni hedefler ve yeni başarılar demektir. Arzumuz, merak eden, araştıran, öğrenmek için birbirleriyle yarışan ve bundan keyif alan öğrencilerin yetiştiği bir eğitim sistemidir.

Bu sistem içerisinde eğitim alacak olan çocuklarımız; derin bilgi birikimine sahip, yerel ve küresel konular ile sorunlar hakkında fikir sahibi, farklı bakış açılarına sahip bireyler olarak yetişeceklerdir. Araştırma ve sorgulama yeteneğine sahip, bilimsel gelişmeleri takip edip, dünya gençleriyle yarışabilen nesiller yetiştirmek için yıllardır AK Parti hükümetleri döneminde her yıl Türkiye bütçesinden en büyük pay eğitime ayrılmaktadır. Çünkü refahın, kalkınmanın ve muasır medeniyetler seviyesine ulaşmanın en temel faktörü eğitimli ve nitelikli insan gücüdür. Her geçen yıl artan derslik sayıları, modern ve teknolojik donanımlara sahip okullar ve ataması gerçekleştirilen genç ve dinamik öğretmenlerimiz ile ihtiyacımız olan ve hedeflediğimiz profilde yetişen öğrencilerimiz yarınların Türkiye'sini inşa edecek ve ülkemizin geleceği olacaklardır.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta ailelerimiz, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olmak üzere tüm eğitim camiası için 2019-2020 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.