OYUNCULAR SUMUDİCA’YI DİNLEDİLER…

OYUNCULAR SUMUDİCA’YI DİNLEDİLER…
OYUNCULAR SUMUDİCA’YI DİNLEDİLER…

Temmuz ayında maç olur mu demeyin oda oldu. Süper Lig tarihine geçen bir maç oldu. Ve 7 haftadır kazanmayan Gaziantep FK için aslında her maçın önemi var ama, Denizlispor maçı daha önemli. Çünkü, ligde kalma mücadelesi veren takımlara karşı kazanmak biraz zor gibi… Hele hele Gaziantep gibi haftalardır kazanamayan bir takımsan… Üstelik, hafta içerisinde başkan kim olacak, Büyükekşi ne olacak? falları açılırken, Twumasi boşluktan yararlanıp uçtu gitti ülkesine…
Giden gitsin kalan sağlar bizim diyen Sumudica en iyi kadrosu ile sahada. Bülent Uygun'un takımı Denizlispor ise kazanıp rahat nefes almak istiyor. Maçın ilk yarım saatinde karşılıklı ataklar vardı. Kartlarını açık oynayan her iki teknik adam daha çok golü düşünürken Güray Vural şık bir gole imza atarak takımına nefes aldırdı.
İlk 45 dakikada istediği gibi oynayan aradığı pozisyonları da bulan konuk takım soyunma odasına gülerek girdi. Tabi Gaziantep takımının eksikleri yokmu, var. Bu takım rakip oyuncuların ceza sahasına çok çabuk girmesine neden engel olamıyor. Ve atılan gol sonrasında rakibi neden kendi sahasında kabul ediyor. Anlamak mümkün değil.
Karşılaşmanın ikinci 45 dakikasında karşılıklı ataklar, pozisyonlar birbirini izledi ama Gaziantep FK, skoru korumayı başardı. Daha istekli, arzulu olan kazandı diyebilirim. Ev sahibi takımın cılız atakları vardı ama, kaleci Güray’ı zorlayacak şutları olmadığını söyleyebilirim. Gaziantep Futbol Kulübü, diğer deplasman maçlarına oranla daha arzulu gözüktü. Üstelik maçın başından sonuna kadar mücadeleyi bırakmadı Gaziantep ekibi. Sumudica’nın sık sık uyarılara bu kez kulak veren Gaziantep FK’lı oyuncular, kazanmayı bildi. Aslında bu galibiyet, Gaziantep için kurtuluş olurken ev sahibi takımın alt sıralardan kurtulma sıkıntısı devam etti.
Haa… Bu maçta belli ki, Sumudica öğrencilerini uyarmış. Beni dinleyin demiş. Oyunculardan onu dinleyip, gerekeni yaptılar…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.