Bekle Bizi Süper Lig GAZİŞEHİR GELİYOR..!

Bekle Bizi Süper Lig GAZİŞEHİR GELİYOR..!
Bekle Bizi Süper Lig GAZİŞEHİR GELİYOR..!

Teknik Direktör değişikliğinden sonra kaybetmeyen Gazişehir Gaziantep futbol takımı, Mehmet Altıparmak yönetiminde namağlup yoluna devam ediyor. Şu ana kadar oynadığı 7 maçtan 5 galibiyet 2 beraberlik alan Kırmızı-Siyahlı takım, 28 puanla zirvenin ortağı oldu. İlk ikiden Süper Lige çıkmak isteyen Gazişehir Gaziantep futbol takımı, son olarak deplasmanda Giresunspor'u 5-1 gibi farklı bir sonuçla mağlup ederek, "Bende varım" dedi.

Deplasmanda oynadığı Giresunspor maçını kazanarak kente moralli dönen Gazişehir Gaziantep Futbol takımı, önemli bir galibiyet elde etti. Rakiplerinin kaybettiği haftada kazanarak liderle arasındaki puan farkını düşüren Gazişehir Gaziantep Futbol takımı, Süper Lig için umutları artırdı. Geçen yıl Penaltılar sonrasında çıkamadığı Süper Lige bu sezon ilk ikiden çıkmak isteyen Gazişehir Gaziantep, 5-1'lik Giresunspor galibiyetiyle umutları yeniden yeşertti.

GİRESUN'DA BÜYÜK COŞKU

Gazişehir Gaziantep Futbol takımı, deplasmanda oynadığı Giresunspor karşılaşmasını 5-1 gibi farklı bir sonuçla kazandı. Kırmızı-siyahlı takım önemli bir galibiyet alırken bu sonuçla ligde yükselişini sürdürdü. Tam 7 maçtır yenilmeyen Kırmızı-Siyahlı takım, ilk yarının bitimine üç maç kale tırmanışa devam etti. Karşılaşmadan sonra futbolcular ve teknik heyet bu galibiyetin sevincini taraftarlarla paylaştılar.

ALTIPARMAK İLE NAMAĞLUP YOLA DEVAM

Gazişehir Gaziantep'te 7. hafta sonunda gönderilen Yalçın Koşukavak sonrasında Gazişehir Gaziantep yükselişe geçti. Tam 7 maçtır yenilmeyen ve namağlup bir şekilde yoluna devam eden Gazişehir, son olarak deplasmanda Giresunspor'a yenerek önemli bir galibiyet aldı. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde başarılı bir sonuç elde eden ve namağlup yoluna devam eden Gazişehir, önümüzdeki haftalar için umutları artırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.