Burun Estetiğinden Sonra Dikkat Edilmesi Gerekenler

Burun Estetiğinden Sonra Dikkat Edilmesi Gerekenler
Burun Estetiğinden Sonra Dikkat Edilmesi Gerekenler

Genetik yapıdan ya da geçirilen kazadan dolayı kişilerin burnunda istenmeyen deformasyonlar oluşmaktadır. Kişi bu deformasyona bağlı olarak nefes almakta zorlamaktadır. Kayseri burun estetiği kliniğinde cerrahi işlem uygulanarak en iyisi yapılmaktadır. Günümüzde burun estetiği yaptıranların sayısı her geçen gün artmaktadır. Klinikte öncelikle gelen kişilerin tüm tahlilleri yapılır. Daha sonra bilgisayar ortamında kişilerin yan ve düz profilden fotoğrafları çekilir. Ardından kişinin yüzüne en uygun olan burun şekli belirlenir.

Burun Estetiğinden Sonra Dikkat Edilmesi Gerekenler

Burun estetiğinden sonra kişinin doktorun istediği kadar sıvı alması gerekir. Ameliyat sonrasında buruna koyulan tamponların çıkarılmaması gerekir. Belli bir süre aşağı eğilmemelidir. Aynı zamanda kişi normal yaşantısına dönene kadar doktorun verdiği ilaçlar haricinde başka bir ilaç kullanılmamalıdır.

Meme Estetik Ameliyatı Nasıl Yapılır

En çok yapılan estetik ameliyatlar arasında meme estetiği yer almaktadır. Kayseri meme küçültme operasyonu klinikte uzman doktorlar tarafından yapılmaktadır. Meme estetiği ile kişinin tüm kaygıları giderilir. Çok büyük beden memeler de yağ dokusu veya meme dokusunun bir bölümü alınır. Böylelikle kişi arzuladığı görüntüye kavuşur. Kayseri estetik cerrahi işlemi uygulanarak kişi en kısa zamanda ayağa kalmaktadır.

Çok küçük memeler için silikon yapılacağı gibi çok büyük memeler için de küçültme operasyonları yapılır. Klinikte gelen tüm hastalar için ayrı ayrı işlem uygulamaktadır. Kişilerin bedenine uygun olması ve aynı zamanda hastanın da memnun kalması önemlidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.