Sumudica ve Spor Yazarı. !

Sumudica ve Spor Yazarı. !
Sumudica ve Spor Yazarı. !

Spor Yazarı;
Takip ettiği takımın teknik direktörü lig bitmeden 10 sarı kart görerek dünya rekoru kırıp, arşivlere geçecek o spor yazarı sırf galip geldi diye bunları görmezden gelecek.

Spor yazarı takip ettigi takımın teknik direktörü her galip geldiği maçlardan sonra rakip başkan, yöneticiler, taraftarlara aşağılayıcı hareketlerde bulunacak, üzerine su şişeleri, yabancı maddeler atılacak ve aslında atılan sadece ona değil tüm camiaya Spor Yazarı alınan punlara bakıp görmeyecek.

Spor Yazarı;
Her maç öncesi, devre arası, bitiminde soyunma odası koridorları boks, karate, güreş, küfürler ile inleyecek bunları yazmayacak.

Spor Yazarı;
Corona günlerinde tüm takım şehirde, tesislerde iken kendisi başkan ve yönetim tarafından gitme denilmesine rağmen yanına kendi özel topçu ve yardımcılarını alarak özel uçakla memleketine gidecek spor Yazarı bunu yazmayacak, aferin diyecek.

Spor Yazarı;
Rıza Çalımbay, Aykut Kocaman, Bülent Uygun, Fatih Terim, Okan Buruk kısaca her maç içinde ve sonrasında rakip teknik adamlarla kavga edecek, bunu görüp eleştirmeyecek.

Spor Yazarı;
Futbol şube sorumlusunu Alanyaspor maçı sonrası takım otobüsüne almayacak, bunu yorumlamayacak.

Spor Yazarı;
Zaman zaman kendi taraftarı, rakip taraftarlarına hakaret edip, saldıracak bunu eleştirmeyecek .

Spor Yazarı;
Basın toplantılarında Fedakarca görev yapan Basın emekçilerine hakaret, tehdit edip parmak sallayıp salyasını akıtacak onlarda yüzünü silip yarabbi şükür diyecek.

Şumudica şimdi de Denizlispor maçı sonrası aldığı galibiyet ve 38 puan sonrası sezon eleştirilerim için gazeteciliği bıraksın demiş.
Galiba bizi kendisi gibi paralı lejyoner zannediyor.
Kendisi geçmişte olduğu gibi parayı kim daha fazla verirse Asyra, Kayseri, Sabah, Cluj gibi Takımlara gider rengini değiştirebilir.
İstediği şehirde ve ülkede yaşayabilir.
Ama bizim tek şehrimiz ve iki rengimiz var, değişmez. Çünkü 27 ve Kırmızı- Siyah Kırmızı çizgimizdir.
Onun için kendisi bizi euro ile beslediği tatile gönderdiği, antremanlarda başını okşadığı beslemelerle karıştırmasın.
38 puan ve kümede kalmak ve hiç eleştiri istimemesi şuna benziyor. Adam mafya ama para, şöhret, statü ve beslediği adamlar için yaptığı yasa dışı işleri görmeyelim, para her şeyi örtsün…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.