KANA BİYİK İMZA ATACAK MI?

KANA BİYİK İMZA ATACAK MI?
KANA BİYİK İMZA ATACAK MI?

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Gazişehir Gaziantep, Kayserispor'da forma giyen stoper Jean Armel Kana Bıyık ile prensip anlaşmasına vardığı ileri sürülürken bu futbolcunun şu ana kadar imza atmaması kafaları karıştırdı. Ülkesine gittiği söylenen Kana'nın 23 Temmuz'da kampa katılacağı dile getirildi. Bu oyuncunun neden şimdiden kampa katılmadığı ise soru işaretlerini beraberinde getirdi.

Geçtiğimiz sezon Spor Toto 1. Lig'den, Spor Toto Süper Lig'e yükselen Gazişehir Gaziantep, daha önce Beşiktaş'ın da ilgilendiği iddia edilen 30 yaşındaki stoper oyuncusu Jean Armel Kana Bıyık ile prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi. Bu futbolcunun şu ana kadar resmi sözleşmeye imza atmadığı dikkat çekerken izin alarak ülkesine gittiği öğrenildi. Ancak, Gazişehir Gaziantep ile resmi sözleşme imzalayıp imzalamadığı ise kulüpten açıklanmadı. Bu oyuncunun 23 Temmuz'da kampa katılacağı iddia edilirken henüz resmi açıklamanın olmaması kafaları karıştırdı.
2016-2017 sezonunun başında Fransız ekibi Toulouse'den Türkiye'ye gelen tecrübeli oyuncu, teknik direktör Sumudica ile Kayserispor'da beraber çalışmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.