GAZİANTEP FK KAZANAMIYOR!

GAZİANTEP FK KAZANAMIYOR!
Gaziantep Futbol Kulübü, birer puan toplayarak yoluna devam ederken adeta galibiyeti unuttu. Kırmızı-Siyahlı takım en son galibiyetini Şubat ayında oynadığı Çaykur Rizespor maçında aldı. 22. haftada kazanan Kırmızı-siyahlı takım o günden buyana kazanmayı unuttu. Korona sonrasında çıktığı ilk üç maçta ise beraberlikle yetindi.

Süper Ligde mücadele gösteren Gaziantep Futbol Kulübü, ligin 27-28 ve 29. haftalarında oynanan karşılaşmalarda umduğunu bulamadı. Ankaragücü, Galatasaray ve Antalyaspor ile karşılaşan Gaziantep FK, beraberlik ile yetindi. Galibiyet için mücadele veren Kırmızı-Siyahlılar, istenen galibiyetlerin alınamaması nedeniyle beklentilerin uzağında kaldıkları görülüyor.
Son galibiyetini 22. haftada Çaykur Rizespor’u 2-0 mağlup ederek alan Gaziantep Futbol Kulübü, ardından Göztepe ile 1-1 berabere kalırken deplasmanda Başakşehir’e 3-1 mağlup oldu. Ardından kendi sahasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan Kırmızı-Siyahlı takım, Aytemiz Alanyaspor’a 1-0 yenildi. Koronavirüs salgını sonrasında başlayan Süper Lig’de önce Ankaragücü ile 1-1, Galatasaray ile 3-3 ve son olarak Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı.
Haftalardır üç puan alamayan Gaziantep Futbol Kulübü, adeta galibiyeti ve üç puanı unutan taraf oldu. Sumudica ve öğrencileri üç puan almakta zorluk çekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.